Akik nem lettek megcsalva (beszélgetés)
Őt is??
:-(
Csak egy tanács./Mivel én is évtizedekeg vakon bíztam benne.
Soha senki nem hitte volna róla!/
Néha -néha nézz utána
Talán még jól is esik neki ,hogy félted.
Én még sosem csaltam .Lassan 3 évtizede egy férfi mellett élek éjjel-nappal.
Ám ma épp az évforduló ,amikor ő egy motelben
a volt kolléganővel jól érezte magát.
Szerintem senki nem lehet soha biztos abban ,hogy őt nem csalták meg.
Lásd az én példám.A családunkban óvatosan kérdezősködtem ez ügyben.SENKI nem képzelte volna róla
Hát ezt meredek dolog kijelenteni, szerintem ebben soha nem lehet valaki 100%-ban biztos, hogy nem csalták meg.
Főleg a pasiknál más az értelmezése a megcsalásnak, mint nekünk nőknek.
Max te tudod magadról, hogy te a másikat nem.
Jól szóltál!!!Egyetértek.
Hozzátenném:ezen a Földön ,csak a halál biztos...
Én se gondoltam volna pár évvel ezelőtt, hogy miken fogok keresztül menni...
Az életben semmire sincs biztosíték ..... arra sincs, hogy a másik mit tett, mit nem, vagy mit fog tenni, vagy mit nem, de még arra sincs, hogy mi mit fogunk tenni, vagy mit nem, a későbbiekben, vagy pár év múlva .....
Szóval nyilatkozni csak az adott pillanatról lehet, és csak a saját nevünkben ......
Egy biztos ..... vigyázni kell arra, ami fontos nekünk .....
Én csak megláttam a címet, és kíváncsi voltam, tényleg hányan vannak mit írnak.
Aztán olvastam olyat ami hozzászólásra kényszerített, mert ők tényleg nem értik még (és ne is értsék meg), hogy ez bármikor bárkivel megtörténhet!
Vagyis, ne érezzék magukat kibiztosítva (ahogy mi is tettük) hanem vigyázzanak egymásra és a kapcsolatukra!
Sziasztok! No látom, aranyosan átalakult ez a fórum „megcsaltak fórumává”! :)
Ha kiábrádult és pikírt akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy a „csalatlanság” múló állapot! Ritka szerencsés ember az, akinek élete végéig tart!
Szerintem mindenki úgy gondolja egy ideig, X évig, hogy ő soha, és a párja se soha… Én is így gondoltam, én is tűzbe mentem volna érte! És mégis… Túléltem és a kapcsolatunk is túlélte! Sőt, jobb lett! Nem a megcsalástól, hanem a levont tanulságoktól! Sok sikert a megcsaltaknak az újrakezdéshez (bármilyen módon teszik) és további sok-sok megcsalás nélküli évet a meg nem csaltaknak!
Is, is, ahol gyerek...
Ha magamra gondolok, igen, ha a gyerekeimre akkor nem biztos, hogy jól döntöttem. De akkor még kevés élettapasztalatom volt és önmagam sem ismertem igazán.
De, ez nem egyedüli döntés volt csak.
Megpróbálom!
Írok privit!
További ajánlott fórumok:
- Akik vállalkozók, hogyan lettek azok?
- Anyukák, akiknek bölcsis a gyerkőc, és közben terhesek lettek, milyen pénzeket kaptok?
- Olyanokkal szeretnék beszélgetni, akik sima PCO mellett lettek babások. (IR nélkül)
- Akik nem régen lettek szinglik IDE!!!
- Akik fiatalon lettek nagymamák (40 körül). Tapasztalat?
- Akik tabletta mellett lettek terhesek azok hogyan?