Akik nagyon nem várják, hogy megjöjjön áprilisban :-) (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Voltam dokinál de nem is vizsgált meg az UH meg nem látott semmit! hát én nagyon sírtam. . . és itt van a rengeteg két csíkos tesztem!!! azt mondta, hogy pénteken menjek vissza és akkor meg lesz a labor eredménye!! de meg kérdeztem a laborba, hogy mikorra lesz készen az eredmény azt mondta, hogy már holnap meg lesz! úgyhogy holnap megyek a leletért mert nem bírom ki péntekig!!!
jaj az nem jó!!
A párodnak milyen műtétje volt?
Igen!!!
És veled mi a helyzet?
Szia!
Holnap nem kellene megjönnie de remélem nem is fog!
Még csak barnázás sincsen! Kíváncsi leszek, most nagyon!
Sziasztok!
Hát én már nagyon régen voltam itt!
Nálam az a helyzet, hogy már hetek óta érzem ezt a nagyon kellemetlen szúrós fájdalmat és folyamatosan csak görcsölök meg fáj a mellem!
szia gitta.ha rendszertelen a mensid akkor lehet korai terhesség és még nem látta a doki.mikor volt meg utoljára?csinálj 2-3naponta tesztet és ha erösödik a csik sztem reménykedhetsz.
tünci késik a mensid?
Sziasztok!
Február óta nem szedek fogamzásgátlót.Babát szeretnénk.Össze vissza jön meg a mensim.Hétvégén vettem terhességi tesztet.Pozitiv lett.Azóta már csináltam még kettőt.Azok is pozitívak lettek.Ma voltam dokinál,azt mondta nem vagyok terhes.Ti hallotatok már hasonló helyzetről?Cisztám sincs,azt is megnézte?Hogy produkálhattam 3 pozitív tesztet?
Szia!!!
Mensi késik? Előfordulhat a terhesség?
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mit gondoltok erről!
Kb: 2 hete folyamatosan görcsölgetek meg fáj a cicim néha. Meg le szakad a derekam! Ez jelenthet valamit?
További ajánlott fórumok:
- Akik nagyon nem várják a mensit júliusban azok jöjjenek!
- Akik nagyon nem várják a mensit decemberre :)
- Akik nem várják, hogy megjöjjön februárban?
- Akik nem várják, hogy megjöjjön májusban!
- A 6 éves gyermekem 17 kiló és nagyon rossz evő, tud valaki valami megoldást, hogy megjöjjön az étvágya?
- Éppen elfogy a gyógyszerem, mire nagyon nem kellene, hogy megjöjjön, tehetek valamit?