Akik most érettségiznek..... (beszélgetés)
Nekem nem lett ennyire jó, mint neked, de meg vagyok elégedve magammal, hisz én felnőtt oktatásban tanultam. Már túl vagyok a szóbeliken is.
Végre vééége! ;)
Szeretnél tovább tanulni? Hol?
az angol 83%os lett, a többi mind 90 felett... látszik az a "hatalmas" nyelvtudásom :D
és neked hogy sikerültek?
Magyar: A szövegértés könnyű volt, a fogalmazás viszont... Hmm... Voltak benne akadályok, de végülis írtam vagy 3.5 oldalt az én kis parányi betűimmel, és mindenre kitértem, ami akkor eszembe jutott a témával kapcsolatban. Mellesleg én az összahasonlító elemzést választottam.
Matek: Ezt megszívtam. Benéztem egy 7 pontos egységet, basszus... T.T Pedig ettől egyáltalán nem féltem, mert a korábbi érettségiket minimum 85%-ra csináltam meg segítség nélkül. Most 70 körül lesz. Áhh... Ráadásul kis vacak dolgon nyaltam el, amennyiben jól emlékszek.
Történelem: Abban reménykedek, hogy ez majd felhúzza a matekkal leromlott átlagot. :D A rövid kérdések nevetségesen egyszerűek voltak, legalábbis így, vakon. Ha háromnál több pontot veszítettem, akkor valami hiba van a fejemben... :))) Az esszék közül a C-t, avagy a gótikus építészet/Mátyás kiadásai, bevételei/12 pont mixet választottam. Ez volt a legemberibb az én szememben, de lehet, hogy csak számomra. Igaz, a 12 pontosnál nem nagyon értettem, hogy mit akar pontosan. Írtam a márciusi ifjak vágyairól, az akkori forradalmi hullámról, amennyit az esszének kihagyott rész engedett. Kíváncsi leszek a holnap felrakott megoldásokra.
Összességében nem volt egy nagy durranás. Az már más tészta, hogy r*hadtul jó érzékem van ahhoz, hogy kell benézni valamit a legfontosabb pillanatban... :S
értem:(
Azért ne keseredj el...attól nem lesz jobb:(
:((én is szomorú vagyok:(
törit sem szeretem,szerintem az sem lesz jó főleg ha nehezet adnak...
a magyar első felénél is olyan 20pontot számoltam kb és ahhoz még hozzá jön az érvelés..de nekem igazából az sem baj ha mindenből kettes leszek csak legyen meg végre...
sziasztok.
Háát a matek olyan rossz lett hogy most azon drukkolok hogy csak a 10pont legyen meg és akkor megyek szóbelizni belőle:( amúgy sem tudom a matekot de azért ennél jobbra számítottam:(
Én összehasonlítottam. A magyartól a poklot vártam, de jól sikerült!
A matekról ne is beszéljünk... mintha be se jártam volna órára. Csak tudnám, hogy lehet ennyire rosszul megírni.. :((
Örülök, hogy neked jól sikerült!
Sziasztok! Nekem a lányom érettségizik most.
Van köztetek olyan, aki németet választott?
Nagy kalappal mindenkinek! :)
Szia! Szerintem sem volt vészes. Te mit választottál? Én az összehasonlítást. Nem számoltam ki a pontjaimat, de remélem, minél több! :)
Nem félek semmitől, csak azon szurkolok, hogy szerencsés feladatlapot kapjunk mindenből. Te hogy állsz a matekkal?
Nos, Nikike1988? ;-)
Hogy sikerült?
További ajánlott fórumok:
- Van aki most kezdte a felnőtt tagozaton az érettségit?
- Egyik ismerősőm elvesztettete az érettségi bizonyítványát. Tavaly érettségizett. Most újra kell érettségiznie vagy lehet pótolni?
- Ha kétéves intenzív érettségin vagyok és abbahagynám most (2. évben vagyok) és később folytatni szeretném, akkor azért már fizetni kellene?
- Akinek most érettségizik a gyereke....
- Meddig vagyunk jogosultak családi pótlékra, ha most érettségizett a fiam?
- Vannak itt olyan emberek, akik érettségi nélkül boldogulnak az életben?