Akinek most érettségizik a gyereke.... (beszélgetés)
Igen a ballagás nem volt nagy élmény nálunk sem. Szinte semmit nem is lehetett látni a gyerekből és tömeg volt és hosszú, unalmas az egész. A szalagavató viszont februárban szép volt :)
Majd én is edződöm, mert nekem a lányom a kisebb, aki még csak általánosba jár, és később majd vele
újra átélhetem az egészet :)
A lányom is most érettségizik, a fiam 4 éve..akkor jobban izgultam...:9
Úgy látszik megedződtem.
Emlékszem az általános isk.i ballagáson, szinte sírtam ,úgy meghatódtam, olyan szép volt, de a középiskolain már egyiken sem, alig vártam hogy vége legyen, és túllegyünk rajta...
Minden tiszteletem!Nem sokan vállalják be.
Nálunk a nagymama készítette fel a nagylányt ,aki középiskolai magyar tanár.Kérdés,hogy ebben a három témakörben elég erős-e:OO
Magam sem értem:O
A fiam unokahúga emelt szintűt ír,kíváncsi vagyok,hogy sikerült neki.
hát ezen már legalább túl vannak, de azért még most jön a neheze.... bár nálunk a matektól nincs félelem, de még van mit tanulni a szóbelire is...
sok sikert nektek is!
Kölyköm is itthon van már 20 perce.
Azt mondja, nem volt vészes.
Hát nem hittem volna, hogy nagyobb gyomorideggel jár, mint anno a sajátom.
Reggel épp orvoshoz volt időpontom, és a vérnyomásom az egekben volt, pedig nem szokott. Rettentő nyugtalan és ideges voltam, hisz tudtam, hogy a magyar sajnos nem az erőssége a fiamnak. Erre az orvosi rendelőben hasonló feszültség várt. A dokinak és az asszisztensnőnek is most érettségizik a gyereke. :) :) Hazaérve azonnal megnéztem a neten a feladatsort, hááát, nem épp a kedvence lesz a gyerekemnek egyik sem. De fél 12-kor már telefonált, hogy végzett és reméli, hogy a kettest összehozta. Miért izgul így az ember, nem is értem... ?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek szégyen, ha valakinek nincs érettségije?
- Mandula műtét! Akinek a gyereke mostanában volt műtve! Tanácsot kérek.
- Van valakinek tapasztalata az emelt szintű angol érettségivel kapcsolatban?
- Töri érettségi - Megvan valakinek A nők szerepének változásai tétel?
- Egységes érettségi feladatgyűjtemény, Matematika 2. akinek megvan, segítene?
- Akiknek idén érettségizett a gyereke