Akik Golden Retriever kutyát terveznek venni a jövőben (beszélgetős fórum)
Szia Mütyüszke!
Gyönyörűek a kutyababák.
Imádom ezt a fajtát.
Nagy vágyam...
szerintem olyan túlkínálat van,hogy borzasztó.Egy ismerősöm ingyen kapta meg a kutyáját a tenyésztőtől,nem szaporító volt,hanem igazi tenyésztő.A kutya törzskönyves,betegségekre szűrve,anyu tenyész szemlés,apu kiállításokat nyert,mégse vették meg már az uccsó két kutyát,és azért kapta meg ingyen a három oltással rendelkező kutyust,mert örült a hapsi,hogy legalább jó helyen lesz.
Ha kicsit körülnézel a hirdetések között,meglátod,hogy mindenki eladna,de senki sem vesz kutyát,ezért kár a világra erőltetni egy almot.
Szerintem is van rá kereslet.Az az egyik legjobb fajta.Nekem is álmom egy olyan kutya.Lehet karácsonyra lesz is!:):)
Vágj bele.Akik elviszik a kutyukat kérd el a számukat vagy az e-mail címüket.Kérd meg,hogy küldjenek képeket.
Amúgy meg Ata menhelyen nagyon kevés goldi van!Nem véletlenül!!!!
szia
köszönöm, te így gondolod, de én nem teljesen.
azt gondolom, hogy nem igazán van kereslet a kutyák iránt, amikor élelemre is alig költenek az emberek.
Ja! És utána még ott van a lelkiismeret furdalás, hogy, vajon jó helyre kerültek-e a kutyik?
Nem bántják-e őket? Hisz olyan sok gonosz ember van!
Nincs! Nagyon sok a szaporitok által hirdetett kutya! Én nem ajánlom neked, hogy "megkinozd" a kutyidat! Rengeteg energiába, időbe és pénzbe kerül az egész!
Az etetés, az orvos, a szülés-ha komplikácó van arról nem is beszélve-, a kicsik oltása, féreghajtás, speciális tápok! Ha valaki igazán rendesen csinálja, örülhet ,ha a befektetett összeg visszajön!
Fedeztetni szeretném a jövő héten 3 éves szuka golden kutyámat.
Mit gondoltok van kereslet a kutyák iránt?
El tudom őket adni?