Akik a válság miatt vesztették el a munkájukat... (beszélgetős fórum)
Gyalázat ami ebben az országban megy!!
Sajnos csak valamilyen közcélú, közhasznú dolgozónak lehet elmenni, az iskolázottságtól függően próbálják az embereket az intézményekben elhelyezni. Aki pedig 8 osztállyal rendelkezik annak marad az utca seprése, szemét szedése. A párom is munkanélkül maradt egy jó menő, tavaly még bővítésben gondolkodó gyár megy szép lassan tönkre. DE NEM A VÁLSÁG MIATT!!
Egy EMBERTELEN,pökhendi, szemét, ember a nagy főnök, akivel már a külföldi cég sem szivesen tárgyal. A nyáron több kamionnyi cuccot vitt ki a gyárból a külföldi.....
Nekem 8 hónapos terhesen mondtak fel arra hivatkozva, hogy a válság hatásaként megszűnik a cég. (De csak rá 4 hónapjára szűnt meg véglegesen.:S)
A volt munkatársnőim azóta is keresgélnek, aki pedig talált, az el van keseredve, hogy csak kvázi zsebpénz a fizetése.
Jelentkezz be álláskeresőnek, s talán szerencsés leszel, és találnak neked vmit....
Édesanyám emiatt vesztette el a munkáját. Persze sejteni lehetett, mert előtte 3 hónapig nem kapott fizetést.
Ő nem tudott, és nem is tud elhelyezkedni, mert öregnek számít a 46 évével. :S
Sajnso janúártól megszűnik a munkám...mivel válság van.Van még itt ralytam kívül aki hasonló szituban van?
hol keressek olyan munkát amit szeretek is?
Recepciósként dolgozok még pár hétig....picit félek...
További ajánlott fórumok:
- A hobbid-e a munkád? Azok jelentkezzenek, akik imádják a munkájukat
- 15 éves kutyámat tegnap vesztettem el, nagyon hiányzik
- Van köztetek olyan aki fiatalon vesztette el a szerelmét?
- Garcinia Cambogia Veda - "Ez az én történetem, hogyan vesztettem 38 kilót 2 hónap alatt!"
- Mivel köszönöd meg a tanároknak év végén az egész éves munkájukat?
- Gregor Bernadett elvesztette magzatát párja hűtlensége miatt...