Akik a munkájukból kifolyólag sokat vannak úton, mikor szoktak szexelni és hogyan? (beszélgetés)
óriási baromságot beszélsz!!!!!!!aki nincs benne nem tudom minek okoskodik róla.
Én 8 éve kamionozok.1 éve van komoly barátnőm.3-4 hónapot lakom kamionban,majd 1 hónapra hazajárok szabadságra,vagy épp csak úgy.
Nem mindenki sex őrült,van fontosabb is ennél.Én speciel edzettem kint,avagy tanultam, vagy túráztam amikor tehettem.Német cégnél dolgozom,dolgoztam,németbe vagy angliában.Nem magyarország meg ukrajna hogy minden sarkon van egy ribi.Barátnőmet is leköti a tanulás engem is a munka és a tanulás.ennyi.persze vannak igénytelen emberek,akinek megteszi az útszéli rozzant is.
egyik ismerősöm úgy vélekedett erről.
"Van aki veri és van aki bevallja."
tehát érted:)
ffi eseteben:asszony csomot kot ha az ember hazaer...kioldja
az ellenkezo nem peddig zzt csinal amit akar pfff
megoldjak ne aggodj ezen
Akad, de mégis, ha kimomdják ez ugri be, nem?
kaminsofőr - férfi
prosti - nő
Van aki útszélivel (kamionsofőr), van aki a postással (kamionsofőr kielégületlen felesége) és vannak akik megvárják, míg újra együtt lehetnek és egymással.
Én sem vagyok mindig toppon mikor kérdéseket dobok fel ide, meg a hozzászólásokkal kapcs is néha béka segge alatt van a szint, de ez a kérdés...
szeritem mikor hazamennek akkor szexelek HA van párjuk.
Miért kell mindekiről azt feltételezni, hogy lepkegyűjteményük van? :PPPPPPPPPPP
no és nők? azok sem különbek, mint a pasik...., de már megint csak mindenkinek az utóbbiak jutnak eszükbe.
További ajánlott fórumok:
- Miért akarnak a férfiak mindig szexelni?
- A kórházi orvosok szoktak szexelni a nővérekkel?
- Mely okból kifolyólag késik a menstruációm?
- Egy nő milyen okból kifolyólag jön zavarba?
- Ki miért (mi okból kifolyólag) vetélt el az első harmadban?
- Aki külföldön él és csináltatott Magyarországon mellplasztikát, annak mennyi időt kellett Magyarországon töltenie a műtétből kifolyólag?