Aki volt kinezológián, milyen pozitív tapasztalatai volt utána? (beszélgetés)
számomra egy nagy nesze semmi fogd meg jól. összekavarja a spirituális dolgokat a vallással, a sátánizmust a buddhizmussal, a feltámadást a reinkarnációval. mindegyik vallásból és világnézetból elcsíp egy kicsit. Szerintem ez annak, akinek komoly érzelmi problémái vannak, csak jobban összezavarja és bizonytalanná teszi.
Persze mindenkinek a saját döntése, kinek mi jön be, tiszteletben tartom. nekem ez nem jön be.
Szia, bocs, nem tudtam elküldeni az elérhetőséget, mert valahogy nem érvényes az itt megadott email címed...
Közben már voltál, milyen volt?
szia, én nagyon meleg szívvel tudok ajánlani egy kineziológust, mert nem mindegy kihez megy az ember. A kontárok meg az antropozófiás beállítottságú kineziológusok többet ártanak mint használnak.
Elküldtem a honlapjának a címét, én 2x voltam nála, hasonló jellegű problémákkal küzdök mint te, bár én természetesen lettem mind2x terhes, most a 22. héten vagyok, és jól érzem magam.
Ő a legjobb az országban!!!
További ajánlott fórumok:
- Akiknek még sosem volt pozitív teszt a kezükben, de sosem adják fel!!! :)
- Írd le hogy ma milyen pozitív dologban volt részed? +++
- Milyen pozitív élményed volt ma?
- Pozitív lett a treponema pallidum, volt valakinek ilyen?
- Ha már erősen pozitív teszt volt, és rá 3. napra csak alig látszik akkor az mire utal?
- Volt itt valaki úgy, hogy UH-n nem látták a terhességet közben pedig a tesztek pozitívak voltak?