Aki szereti a spinninget jöjjön :) (beszélgetés)
sziasztok!
csatlakozok hozzátok,én is nagyon szeretem :)
mikor először voltam,majdnem elájultam óra után...
sok mindent próbáltam már,de sztem ez a leghatásosabb alakformáló!!!!én imádok enni,én semmi pénzért nem mondanék le pár dologról,de a heti 2 óra spininng engem szépen kordában tart.
amióta megszületett a kisfiam,ugyanúgy járok.ugyanolyan intenzíven....
én Újpestre az oxygenbe.
SZIASZTOK!
ESETLEG VALAKI TUD EGY JÓ SPINNING HELYET BP-EN A 3. KERÜLETBEN???
KÖSZI
SZIASZTOK!
ESETLEG VALAKI TUD EGY JÓ SPINNING HELYET BP-EN A 3.KERÜLETBEN???
KÖSZI
Tegnap egy év után végre elmentem spinningelni! :) Elmondhatatlanul jól esett. Még a rövid kiállásokat bírtam is, persze amikor 10 percen kereszül állva szaladtunk, akkor én inkább csücsültem!!! Van kis izomláz, de nem vészes. Egy nap alatt 1 kiló mínusz!
Anyukám is 164 centihez majdnem 90 kiló, de elcsábítottam őt is. Ülve ugyan, de végigcsinálta! Annyira büszke voltam rá!!!!!
(Viszont nála felfelé mozdult a mérleg... megbolondult)
Sziasztok!
Én tegnap (is) voltam spinningen, hát nagyon durva volt... ez a meleg, hiába ment a légkondi, nagyon bekavart. amúgy heti kétszer egy órára járok :) rólam azt kell tudni h nagydarab vok, és mindig is lusta voltam, de már több mint egy hónapja a "spinning" rabjává váltam :)
Szép napot Nektek!
én is szépen lassan tartalékolok, és lassan elmegyek egy órára már, gyertyás spinning néven fut, nem tudom mit takar, azon kívül, hogy gondolom sötétben, gyertyafénynél tekerünk, de intenzitásnál is lehet különbség!
Már nagyon várom!!! :)))
Értem:)
Ez így van,mert akkor izom növekedett,az pedig súlyosabb,mint a zsír.
Igen, az a baj, hogy 4 hónap alatt kb 1,5 kilót sikerült fogyni, és nem megy tovább, nem is a kilók zavarnak, hanem a forma... én, aki valamennyit mindig is sportoltam, (úszás, röpi, spinning, futás), most még a karom is karfiolos, és alig jön rám valamelyik ruhám. Szóval nehezen viselem, de csakis akkor fogok bármibe belekezdeni, ha teljesen biztos, hogy nem ártok vele a babának és az tej minőségének, mennyiségének! Tehát akkor óvatosan azt mondod érdemes... köszönöm szépen, jövő héten megpróbálok egy órára bejelentkezni :)
Sok sikert mindenkinek!!! És igenis, ha valaki kitartóan, az ellenállást jól beállítva, rendszeresen csinálja, lehet kőkemény feneke :))))
Köszönöm a válaszatitokat...akkor ugy látszik bíztató a dolog
Nagyon szeretem és nem fogom abbahagyni,és remélem hogy a heti 3 alkalom eredményes lesz :)
A ruhamérethez azért nem tudok viszonyítani,mert a magasság mérvadó.Furcsának tűnne ha 34-es méretű ruciban járkálna egy 180 cm magas nő :D
Így mindig a magasság-súly az,amiből következtetni lehet a külső adottságokra.
Az izmok nálam is emlékeznek,tényleg,ha kihagyok,akkor nagyon gyorsan visszaáll a rend.
Sziasztok!
Csak a barátnőm példáját tudom megírni.Kb.10éve sportol,a spinning 5 éve van jelen az életében,ez kb heti 2 alkalom + más sport.A teste semmit nem változott,csak kordában tudja tartani magát.(Sajnos semmi nem látszik rajta)Szerintem ez alkati és genetikai kérdés is kinek mennyire alakítja a formáit.
Sziasztok!
5 hónapja járok spinningre,eleinte csak a fogyás miatt kezdtem el...mostanra azonban imádom :)
Eddig heti 2szer jártam,jövő héttől heti 3 van tervbe véve!
Kíváncsi lennék,hogy ti mennyit alakultatok a sppinningtől,mik a tapasztalataitok vele kapcsolatban.
Sajnos én máég nem nagypn fogytam tőle...60 kg-ról indultam,most 58 vagyok.Tudom,most azt gondoljátok,hogy ez nem sok...de a baj az h puhány vagyok és narancsbőrös,erre keresek megoldást a spinningel.
Szóval valaki ért el látványos eredményt?
Írjatok! :)