Aki szedett már zsírégetőt, milyet szedett? Bevállt? Mennyibe került? És tartós volt e az eredmény? (tudásbázis)
Van valami új, édesgyökérből készült tabletta. (?)Gombos Edina ezzel fogy(állítólag). Ez a zsigeri zsírokat égeti el.
Gondolom erről még nincs tapasztalat.
Hali!
Én Dm-ben kapható ananász tablettát szedtem ami L-karnitinnal van megspékelve és nálam nagyon hatásos volt!
1440 ft az ára
nulla eredmény...
állítólag legfőbb jellemzője, hogy elveszi az édesség utáni vágyat, de én ezt egyáltalán nem tapasztaltam. nem fogytam, de nem is híztam.
Szia!
írtad, hogy elkezded szedni, a "calahar diet 400-at". Van hatása?
Nekem is van egy pár kiló feleslegem,de nem szednék fogyó tablettát,most inkább többet mozgok,és este 6 után csak gyümölcsöt eszem.
Én alapjában azt mondom kár szedni ilyeneket, csak azért írtam azt le, mert TÉNY( s kérdezték előtte). A dobozban található leírásban is ezt lehet olvasni...
Ha valaki kondizik s helyesen eszik, nem kell bogyó a fogyáshoz.
Szia! Én a Dr. Theiss Féle NovaFit kapszulát szedtem kb. 1 hónapig, de sajnos nemkem nem vállt be, lehet hgoy nem hatásos, vagy csak tovább kellett volna szednem. De az az igazság, hogy a vége felé már el-elfelejtettem bevenni! Egyébként 1280-ba kerül! Nem lenne túl drága!
A kemény edzés szerinted mit jelent? Mondjuk, ha vlki heti 3x elmegy edzőterembe, és izzad, mint a ló, ezenkívül amelyik napokon nem az edzőteremben van, otthon tornázik, vagy fut, az kemény edzésnek számít? Ugye igen? :) Akkor én is vennék... Már ha tényleg használ valamit...
Már elkezdtem tornázni és mellé szeretnék valami megbízható, jó kis zsírégetőt használni.
A Prolab Cuts II- t kifejezetten azért hozták létre, hogy a kemény edzést kiegészítse, "magában" nem hat....
ja, ja, szerintem is megfizethető (persze, minden viszonyítás kérdése). Van még belőle a "Könnyű nyelni", ami a női változata (kisebb tabi), de az most hiánycikk. Tehát számomra maradt a ló-tabletta. ...bár, hozzá lehet szokni. A cél érdekében ki lehet bírni. Számomra a klasszikus zsírégető 6óanyag kombináció jött be, a modernebbek eredménytelennek bizonyultak. Csak a zsebem lett könnyebb (kb. 7.500 Ft-tal).
Nos ez egész jól hangzik, és még nem is olyan nagyon drága:)
Sziasztok! Én már pár "zsírégetőt" kipróbáltam, persze torna mellett.
A Stacker2-ről sok jót olvastam, éppen ezért ki is próbáltam, de nálam nem jött be. Majd utánanézhetek a többi -nálam- nem bevált terméknek.
...de a lényeg, ami igen: CUTS II. (4.500/120 db, napi 2x2)
Eddig ez bizonyult a legjobbnak a szervezetem számára. Ennél ragadtam le.
van még mit faragni. valóban arányos, de szeretnék karcsúbb lenni, mert a fenekem és a combom vastagabb a kelleténél.
Amúgy neked miért kell? Arányos alakod lehet, adatok alapján....:)
Rengeteg ilyen fórum van már...
A "Calahar diet 400" pedig nem konkrét zsírégető,egészen pontosan: "természetes táplálék kiegészítő készítmény, mely a hagyományos fogyasztó tabletták zsírégető hatásmechanizmusát kiegészíti az étvágycsökkentő képességeivel"
60 db, 2 havi adagnak felel meg. havi áltag 4 kiló fogyás az általános. én kb. 5 kilótól szeretnék megválni. 176 cm vagyok és 71 kiló. a gyógynövényboltban is erre az egyre mondták, hogy nincs mellékhatása, nem okoz idegességet.
akkor nagyon szorítok, hogy sikered legyen vele. és bízzunk benne, hogy az étvágyad is csökken általa. Mennyibe kerül? Mennyi van benne?
épp ma vettem "calahar diet 400-at". eddig még kizárólag pozitív hatásairól olvastam. holnaptól elkezdem és majd kiderül. ez a tabletta nem kifejezetten zsírégető, de az étvágyat csökkenti.
Remélem sokan meg fogják írni a véleményüket:)
Erre én is kíváncsi vagyok :)
Aki szedett már zsírégetőt, milyet szedett? Bevállt? Mennyibe került? És tartós volt e az eredmény?
További ajánlott fórumok: