Aki szedett clostylbegit-et teherbeeséshez, mikor kell szedni? (beszélgetés)
általában 2x 3 ciklus, közöttük 3 hónap pihivel.
lehet tovább is, de akinél 6 ciklus alatt nem hozza meg a babát, annál további szedés sem valószínű, hogy sikeres lesz.
14én lesz 1 éves.
igen, clostis baba, 3. ciklusban sikerült :D
sok sikert!
én egyenlőre filózom azon, hogy mikor is kellene újra kérni... csak hát még szopizik a törpém... addig meg ciklus nélkül nem lehet...
Sziasztok!
Kíváncsi lennék, h mi van veletek. Elolvasgattalak titeket eddig, de látom h mostanában nem igazán irkáltok! Ha nézitaetk az oldalt írjatok, h kivel mi van :)
Egyénbként én most kezdtem el szedni a clostit, ez az 1. hónapom kíváncsi leszek.
Sziasztok, cisztám nem tudom megvan e még, a héten mégsem tudok uh-ra menni. Ilyenkor szigorúan tilós a clostilbegit szedése, szerintetek bevállaljak 1-2 hónapot totál gyóygszer nélkül, vagy mi lenne, ha egyesével szednék clostyt? ez a 3. napom még el tudnám kezdeni. (úgy volt, ma megnézik uh-n, és szedhetem ha nincs)
Azért félek nehogy nagy bajt csináljak. De van ismerős , akinek uh nélkül mondta a dokim, hogy óvatosság végett egyet szedjen/ nap. És aztán végül kiderült h. nincs már cisztája. De utólag.
?
ne kockáztassak?
nekem a 2. clostis hónapban olyan fájdalmaim voltak, hogy lépni nem tudtam. elmentem UH-ra volt egy szépséges sárgatest...
mondtam is a dokinak, ha ilyen érzés ovulálni, akkor köszönöm, nekem egyszer elég volt belőle :D
"Míg szedem, addig stimulál csak?"
ezt nem értem. csak 5 napig szeded... max 7...
Szerintem akármi lehet, csak 5 napot szedted nem? A progeszteron szintet megdobja, ezért megnőnek a tüszők, lehet hogy most is megnőtt megérett egy ettől érezheted ezeket.A cikluson végig megnyomja a prog.szintet.Persez előbb kellett volna legyen ha 12. napon 8mm volt, úg yszámold, hogy 2mm naponta, ennyit nő átlagban.16mm-től már jó lehet.
Nem akarlak rémisztgetni akármitől lehet, ciszta is szokott fájni, de nem jellemző.
clostit szoktak adni, ha van pé.. rásegíteni a jobb sárgatestre.
tüszőrepesztőnek az én dokim meg mindig az uramat javasolta ;P
mondjuk az legalább biztató, hogy -mivel repesztőt is kapsz- uh-követés lesz.
bár, ha szabályos 30napos ciklusaid vannak, nem értem, hogy nincs pé-d a 16-17. nap körül.
hőmérőzést nem próbáltad?
abból szépen látszana...
az insulin jó :)
és uh-n semmit nem látott? se domináns tüsző, semmi?
van ciklusod egyáltalán? hány napos?
de ebből hol látszik, hogy nem volt pé-d?
3. és 21. (PÉ+7.) nap kellene labor. és egy ciklusban mindkettő!!!
csak cukrot néztek a terheléskor, vagy insulint is?
Azt én sem értem. Elmondása szerint a peteérés időszakában nem volt érett petém, valószínűleg ezért írta a clostyt. Viszont leírtam a leleteim eredményét a webbeteg oldalán és ezt a választ kaptam:
Tisztelt Hölgyem/Uram! Két éve nem esek teherbe. A nőgyógyászom endokrinológushoz irányított pco gyanúval. Terheléses vércukor valamint hormon vizsgálat történt. A lelet eredményeiről szeretném a szíves véleményét kérni. (A vérvétel a ciklus elején 8. napon történt.) TSH SUPERSENS: 1.13 FSH: 3.44 LH : 3.85 PROLAKTIN: 11.63 KORTIZOL: 258 DHEA-S: 9.60 ÖSZTRADIOL: 57.3 NÖI HORMON KÖTŐ FEHÉRJE (SHBG): 23.5 TOTÁL TESZTOSZTERON: 0.65 SE INZULIN 0 P: 9.92 SE INZULIN 120 P: 4.47 Várom válaszát! Tisztelettel: Kincső
Kedves Kincső Szerintem az eredményei jók.
Hát én már teljesen bizonytalan vagyok.
nem értem... ha "gyenge az összeköttetés az agy és a petefészek között", akkor mire jó a closti?
hiszen az az agyban serkenti a dolgokat... nem hormont tartalmaz, hanem termelésre ösztönöz...
a napi 1tablettás dolgot nem tudom, hogy van... de gondolom a dokid nem véletlenül mondta a 2-8 napot (velem pl mindig 1. naptól szedette, de napi 2t 5 napig)
ikerterhesség előfordulása gyakoribb... de ha túl sok tüsződ érik, úgyis letiltanak a szexről :D
Sziasztok!
Mi két éve próbálkozunk a babával. A nőgyógyászom endokrinológushoz irányitott pco gyanúval, hormon valamint terheléses vércukor vizsgálat alapján kiderült, hogy pco-m nincs, viszont gyenge az összeköttetés az agy és a petefészek között. Az UH nem mutatott érett petét. Mensim teljesen rendben van. Clostyt irt fel valamint choragon 5000 injekciót. Nemsokára kezdem szedni a gyógyszert bár az adagolást nem értem.? Mindenhol úgy olvastam, hogy öt napig kell szedni. A ciklus 2-8 napjág kell szednem napi 1 tablettát. Szerintetek? Iker terhesség milyen gyakran fordul elő clostyval? Egyébként az injekciót ki lehet birni? Előre is köszi.
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést
- Leiden- mutáció és a teherbeesés/terhesség
- Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők
- Szerintetek érdemes terhesvitamint szedni teherbeesés előtt?
- Szívelégtelenségre szedett Bisoprolol mellé milyen szívritmusszabályzót lehet szedni?
- Ha a terhességem előtt szedett tablettát akarom szedni, felírja nekem a háziorvos, vagy nőgyógyászhoz kell mennem?