Aki olvasta A Viskó c. könyvet ! (beszélgetés)
ooooh. Akartam Neked olyan jelet küldeni,ami ilyen szajbefogos,de rajöttem,h az a skype-on van:-))!Ok,befogtam.
Nagyon-nagyon sajnalom a baratnöddel történteket.
És örülök,h olvasod a könyvet:-)!!!
igen--tudom. Nekem az jutott eszembe,h már bocsanat-de amig meghalt-meg ugye elötte is mennyit szenvedhetett(szülés utáni depressziója volt) és hogy azokban a percekben nem hagyták biztos nem hagyták egyedül és vele volt Sarayu meg szoval ök hárman..!Nagyonis értem,amit írsz!
Meg nekem még az a rész volt döbbenet,amikor az apjával kibékülnek. Ahogy leírja a fényeket,stb...uff..
Mikor történt a Te baratnöddel?
én akárhogyis hámozom magamban a témát,mindig oda lyukadok ki,ami legbelülröl és a legmélyebbröl fakad,h annyira,de annyira sajnálom!!!!
És az idö rohan,június22-én lesz már1 éve!Örületes.
:-(
az enyém az ereit vágta.
azt hiszem nekem is ujra el kene olvasnom,nagyon örülök, hogy tetszett Neked!Igy voltam ezzel én is.
Mi történt a barátnöddel?Ha szabad tudni.
Köszi:) Öreg vagyok már azt hiszem, csak piszkálódtam.
Anyám magyart tanít...magyarul!
Úgy elgondolkodom amikor a piacon olvasom a feliratokat és biztos vagyok benne, hogy minden zöldséges földönkívüli, mint a Sötét zsarukban.
Ilyenkor kedvem támad elővenni a neutralizálómat!
Pár példa:
-KOVI UBI
-SALI
-PARI
-FOKI
De a legkeményebbet a Lehel csarnok zöldségese produkálta:
Szerintem a könyvnek nem az a mondanivaloja,h Isten néger,férfi vagy nö. Nem ez a
lényeg benne. Számomra a könyv fö mondanivalója,h Isten nagyon szeret engem.
Nem akarok ünneprontó lenni, de ilyen ostoba sztoriba ágyazott hittérítést még sosem olvastam.
Egy szombathelyi szekta a könyv kiadója, a neve Immanuel Gyülekezet.
A stílus űbereli a jehovák Őrtorny magazinját, amelyen fekete, sárga és fehér gyereke boldogan játszadoznak az őserdő mellett ahonnan egy jegesmedve mászik éppen elő.Mindenki happy, és Bibliát tart a hóna alatt...
A könyvben Isten egy néger nő, Jézus meg "közel.kelti" férfi.
Eléggé sajátos elképzelés, de hát még jó is, hogy az író a huszadik században alkotta a könyvet, mert a középkorban máglyán ismerték volna el az érdemei.
Összegezve egy igazi sznob írás az egész.
Véleményem szerint...
Sziasztok!
Befejeztem a könyvet.
Mit mondjak? Semmi extra,számomra legalábbis. Érdekes,általában így vagyok a "híres" könyvekkel,valahogy nem hagy nyomot bennem. Mint pl.az alkonyat c. könyvtől sem estem hasra...
Persze,elgondolkodtató,de ugyanakkor mégsem az...van benne egyfajta lassúság,egy helyben toporgás,rizsa a semmiről:)
Na,ez az én véleményem,kíváncsi vagyok máséra is!
Szép napot!
sziasztok,
elkezdtem olvasni,még nagyon az elején vagyok.Semmi extrát nem fedeztem még fel benne...ott tartok,hogy eltűnik a kislány. Innen már izgalmasabb?Reménykedem:)
Sziasztok!
Én is elkezdtem olvasni! Már nincs sok hátra belőle!
Elég nehéz, úgy érzem el kell majd olvasnom mégegyszer! Különben tetszik, jó lenne, így szemlélni a világot, csak ez sokszor nagyon nehéz!
Ki hisz benne, ki nem! Nekem tetszik mindenesetre!
:)
További ajánlott fórumok:
- Aki olvasta Csernus Imre A NŐ című könyvét, röviden és tömören írja le a lényegét, legyen szíves!
- Szégyellem, hogy lassan 1 éve nem olvastam könyvet.
- Milyen könyvet olvastál legutóbb, ami nagyon tetszett?
- Megvettem a Dan Brown - A Da Vinci-kód című könyvet. Aki olvasta, az mit mond, érdemes elolvasni? Jó könyv? :)
- Melyik könyvet olvastad legutóbb?
- Jane Austentől a Büszkeség és balítélet című könyvet aki olvasta, milyen élménye volt?