Aki Keszthelyen szült, vagy ott szeretne...... (beszélgetős fórum)
Ebben is nagyon sokat fejlődött a kórház, abszolút anya és bababarát lett a szülés és a szülés utáni pár óra is. Megszületik a baba, nem vágják el rögtön a köldökzsinórt hanem megvárják míg megszűnik a pulzálás, eddig is az anyán van a baba -ez néhány perc. Ezután elviszik, lefürdetik, kiszívják a légutait, mérik, természetesen az apuka vele mehet. Amikor veled végez a doki, kipucol, összevarr -ha kell- visszajön a baba és együtt vagytok. Mi másfél órát voltunk így hármasban a szülőszobán.
Lent az osztályon az apuka már csak üvegen keresztül láthatja ezért is nagyon jó ez az ún. "aranyóra" így együtt.
Amikor levisznek az osztályra kicsit pihensz, aztán már oda is tolják a bébit az ágyad mellé. Innentől veled van. :)
Sziasztok!
Én 2009-ben szültem Keszthelyen, akkor még nem volt felújítva.Idén szeptemberben is ott szültem volna ha Hasmath doktor nem ment volna el külföldre.Nála szültem a kisfiamat is fogadott orvosom volt és akinek nem volt fogadott orvosa azzal is nagyon rendes és kedves volt, de már akkor rendesen bánt a legtöbb orvos azzal a kismamával is akinek nem volt fogadott dokija.
Közben visszakapcsolódnék én is.
Ervinnél született a kislányom is. Éppen ügyeletes is volt aznap, mikor megindult a szülés nálam. Akiknek nem fogadott orvosuk volt ő, de éppen aznap szültek, szintén nagyon elégedettek voltak vele.
Nálam komplikáció is volt, így nagyon örülök utólag is, hogy fogadtam orvost.
Hasmath doktor már nincs Keszthelyen, egyébként ő is nagyon kedves volt.
Mikor én szültem, a szobánkban is volt tapolcai anyuka és még rajta kívül ketten a többi szobákban.
Ők mesélték, hogy mindenképpen a keszthelyi szülészetet akarták választani és náluk sem jött szóba Ajka.
Amióta fel van újítva az osztály, valóban a legszebb környezetben lehetsz a babáddal, kicsi kétszemélyes rooming-in szobák vannak.
szívesen.
Ha felmerül valami kérdés, nyugodtan keress meg :)
Én is tapolcai vagyok :)
Nem hiszem, h. durvák -bár nekem Göndöcsön kívül csak a Doma Imréhez, Varga Tamáshoz volt szerencsém, na meg most legutóbb mikor bementem szülni a Hasmath volt az ügyeletes, ő vizsgált meg, nem volt durva. Persze én is hallottam rémhíreket, de pont nem a fent említettekről.
Nekem fel sem merült Ajka, annyira rossz a híre.
Nekem is Göndöcs volt a dokim én nála is szültem, így nem tudom ha nincs orvosod hogy bánnak veled, de szerintem rendesen. Egyébként lehet csak szülésznőt is fogadni, szerintem érdemes -mert javarészt ő van ott a szülésnél.
Igen, 24 órában veled van a baba. Nekünk most legutóbb nagyon jó volt, kétágyas szobában voltam de csak egyedül a babámmal. Minden szoba fürdőszobás -ez azért nagy előny a régihez képest is.
Szia,
én mindkét lányomat ott szültem, a kisebbiket most márciusban. Csak legekben tudok írni a szülészetről. Nagyon kulturált környezet rendes dolgozókkal.
Mire vagy kíváncsi konkrétan?
Szia! Én Keszthelyen szültem. Igaz, már 2 éve.
Akkor még nem volt átalakítva az osztály, csak egy baba-mama szoba volt.
Nekem vegyes érzelmeim vannak az élményeimmel kapcsolatban.
Az orvosommal (fogadott orvos) tökéletesen meg voltam elégedve, már sok-sok éve hozzá járok. A többi orvos is nagyon rendes volt.
A nővérek közül keveset tudnék kiemelni, akikre hálával emlékeznék vissza...
Az osztály most gyönyörűen fel van újítva, szép a környezet.
A második gyermekemet is itt fogom szülni, egyébként én is Keszthelyen születtem.
További ajánlott fórumok:
- Pozitív tapasztalatokat szeretnék olvasni... Szült már valaki így?
- Császárral szeretnék szülni! Császárral szültem, mert igy akartam!
- 35 feletti kismamákkal (illetve akik ebben a korba szültek) szeretnék beszélgetni.
- Aki mostanában szült a keszthelyi kórházban...
- Dr. Nagy Gáborról szeretnék véleményt kapni. Aki nem rég szült nála, valamint kezelő orvosa volt végig. PCOS vagyok. Köszönöm előre is!
- Aki ebben az évben szült Keszthelyen