Aki járt személyi edzőhöz fogyás céljából, tud velem tapasztalatot megosztani, hogy az erősítés részét mennyire "rágták át"? (beszélgetés)
Bodybuilder.hu-n vannak jó edzéstervek...
Persze tényleg nem mind1 az alkat és a súly, ha jobban el akarsz merülni benne. Ha még annál is jobban elmerülnél, akkor az étkezéseket is be kell tartani, hogy hatékony legyen.
Ez külön életérzés, én is imádom az edzőtermet!!!!
:)
Szió! Alkat és súly kérdése is szerintem.
Heti négyszer járok le, kétszer súlyzós edzés pici kardióval kétszer cardió. Én még az elején vagyok, idővel ez változhat és nem is akarom a személyi edzést tovább fizetni.
Azért ők is úgy csinálják, hogy igénybe vedd a szolgáltatást. Pl nekem minden edzés más volt eddig .Ami jó, csak hát én ezt el akarom sajátítani :)
Nemrég olvastam, hogy egy nő azt írta, a személyi edzők, ha fogyni vágyó nők fordulnak hozzájuk, nem igazán "mennek rá" a mozgás, az edzésterv erősítő részére.
Én a diétám során eddig is erősítettem, viszont elég nagy összevisszaságban, szeretnék rendszert vinni a dologba. Aerob is megvolt, de sok helyen olvastam a súlyzós edzés fontosságáról és hát imádom is... :)))
Ha jártál személyi edzőhöz, hogy tapasztaltad, mennyire hangsúlyozta ezt a területet?
Én nem tudom, hogy az általam olvasott dolog megállja e a helyét (főként, hogy egy ex testépítőhöz mennék), de olyanért nem szívesen adnék ki pénzt, hogy nem is veszi a dolog e részét komolyan. Mert nekem inkább most ez ami lényeges, aerobbal elvagyok, a súlyzózás területén viszont még mindig van nem kevés homály azt illetően, hogy miből mennyit és ami még fontosabb, a gyakorlatok helyes kivitelezését illetően...
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Segített neked a masszázs a fogyásban? Megosztanád a tapasztalataidat?
- Budapesten keresnék egy jó személyi edzőt fogyás céljából. Tudnátok ajánlani?