Segített neked a masszázs a fogyásban? Megosztanád a tapasztalataidat? (tudásbázis)
Szerintem nincs minden héten nagy családi kajálás:)
Havonta egyszer meg belefér, ha megtanulod,hogy hol van a határ. Tényleg nem könnyű és idő, s elhatározás kérdése, de megtérül rendesen.
Ha megnézed az adatlapomat, látod, hogy "candidában utazom" :)
Már többen is becsatlakoztak a fórumba, akik nem candida miatt, csupán fogyási vágyból érdeklődtek.
6 év tapasztalata alapján állíthatom, hogy valóban működik az úgynevezett egészséges táplálkozás és az ideális testsúly párhuzama.
Fő irányvonal: teljeskiőrlésű gabona, rengeteg zölsdégféle nyersen és főzve, állati fehérje nagyon minimális, plusz barnarizs, zab, köles, hajdina, zabpehely és társai. Emellett pedig rengeteg tisztavíz. Ez a rengeteg azt jelenti, hogy mindenkinek egyéni, testsúlyhoz és napi tevékenységhez mérten, de legalább másfél liter naponta.
Érdemes béltisztítással, májtisztítással, parazitaírtással kombinálni, ha van esetleg valamilyen betegség, akkor annak figyelembevételével, de akkor már orvosi felügyelet mellett.
Ugyanakkor a tilos ételek listája már sokkal hosszabb, s ez az, ami végülis döntő: lecserélni az ételeket.
Tilos: vörös húsok, kész- és félkész ételek, ízesítőkockák, tej, tejtermékek (ezek csak átmenetileg, de később is csökkentett mértékben), fehérliszt, alkohol, cukor és cukortartalmú ételek. Ha valaki candidás is, akkor ehhez még jönnek tiltások, de az másik téma.
Mivel nem vagyok dietetikai tanácsadó, csupán a tapasztalatomat mesélem el, ez csupán egy tájékoztatás, ehhez még sokminden kell, ami inkább személyreszabott, de irányvonalnak azért jó.
A helyes táplálkozást fokozatosan kell bevezetni, nem egyik napról a másikra. Érdemes úgy próbálkozni, hogy eleinte a megszokott ételekhez olyan köretet is készítesz, ami az egészséges étkezés alapelve szerint való, s te azt eszed, de mindig együtt tálalsz mindent. Hidd el, meg fogják kóstolni a tiédet, s egy idő után azt veszed észre, hogy egyre több az egészségesebb kaja az asztalon.
Mindezen túl pedig nagyon fontos az, hogy sok, szénsavmentes tiszta vizet igyál, más löttyöket ne.
44-es a ruhaméretem. Mell: 106, csípő: 103, derék: 84, comb: 58,5. Kiló: 68.
És igen, változtattam már sok mindenen, de ezekről a problémás területekről nehezen mozdul a zsír. Ezért kellett egy kis segítség, remélem, a masszázs megadja.
Itt a lényeg! Máshogyan nem megy.
Nekem kb. 2 éve volt egy ilyen 10 alkalmas kúrám, de minden visszaállt az eredeti helyzetbe. Folytathatnám, de előbb az életvitelen kellene változtatni. Ha ez sikerülne, onnantól kezdve minden menne, mint a karikacsapás. Csak hát, ez nagyon nehéz. :(
Sziasztok!
Bármilyen kúra vagy masszázs pusztán egy segítség. Ha nem változtatsz az életeden, akkor ne várd, hogy megmarad az álomsúlyod. Az, amilyenek vagyunk, annak köszönhető, ahogy élünk. Ha nem tetszik, hogy milyen vagy, akkor változtatnod kell az életmódon, gondolkodáson, táplálkozáson!
Sziasztok!
Én is a centijeimmel küzdök.Diétázok és minden másnap futok,de nem igazán látom az eredményt.Ez a masszázs most felkeltette az érdeklődésemet.Direkt úgy mentetek masszőrhöz,hogy fogyasztó masszázst kértek?
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Segítek a fogyásban (személyi edző)
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Pszichológus segített a fogyásban
- Valakinek segített már a fogyásban, a házilag készíthető diétás "üdítő"?
- Az akupunktúra segített valakinek? Nem a fogyásban