Aki csak nyers hússal eteti a cicáját, milyen kiegészítőket ad mellé? (tudásbázis)
Nem tudom.
Nekem a perzsa cicám Royal Canint kap, nem is kísérletezem mással.
A kintiek kapnak mindenféle tápot, meg maradékot, ill. néha veszek nekik hentesnél húst, és azt megfőzöm.
Nem fog rákapni ezekre?Mármint úgy értem,hogy ismerek cicát,aki semmi mást nem hajlandó megenni,csak az ilyeneket és még abból is válogat,hogy melyik ízűt,a whiskast pl. utálja,kivéve a jutalom kekszeit.:)
Tejet,húst,semmit nem eszik meg.Csak ilyeneket.Ez miért lehet?Én ezekre a profi macskaeledelekre gyanakszom.Nem lehetséges?
igen. de már én is gondolkoztam rajta mivel kéne még kiegészíteni, mert így elég vékonyka, habár izmos. elvégre is ragadozók remélem a húsból mindent megkap amire szüksége van.
Te is csak azzal etetsz? A kezdetektől vagy később álltál át?
szia, az enyémnek vannak olyan napjai, hogy azon kívül mást nem fogad el. csak a tejet, szerencsére nem megy tőle a hasija.
jah az igaz, hogy mellette panzis multivitamint kap.
További ajánlott fórumok:
- Ruhák, kiegészítők
- Júliustól a köztisztviselők már nem kapnak jövedelem kiegészítést?
- Milyen ruhát illik felvenni? Kiegészítők?
- Segítsetek légyszi!Most mondta a védőnő, h kevés a vasam(29. hét).Mit ajánlotok kiegészítő vaskészítményt(nem a táplálkozást)?
- Valaki tudna segíteni? Német nyelv és dass-os mondatokat kellene kiegésziteni, egyszerű mondatok kellenének.
- Megégettem ma a kezem és felhólyagosodott, viszont nyers hússal dolgozok nap mint nap, érdemes-e munka közbe bekötnöm valamivel?