Aki a szüzességemet elvette, hozzá már mindig kötődni fogok? (beszélgetés)
Amit érzel, ennek semmi köze a szüzességhez. Anyám, borogass!
Ha elvette akkor megtartotta vagy továbbadta?
Érdekes nyelv a magyar...
Van ki azt mondja elvették szüzességem, van aki azt, hogy elvesztettem.
Az elvesztés nem szándékos cselekmény, míg az elvétel az - és szeplőtelen fogantatás is ugye csak 1X volt a történelemben, ha minden igaz.(megj.: Szerintem nem.)
Onnan tudom, hogy 8 hete az irataimat ellopták tehát elvették, így az új személyi kiállítása díjmentes, de mivel a konzulátus úgy jegyzőkönyvezte, hogy elveszett így 1500 forintot fizettem.
A polemizálgatást félretéve szerintem ez (ifjúkori?) misztifikáció és nem fogsz örökké kötődni az első szexpartneredhez.
Nem.
Ha jó volt, emlékezni fogsz rá, ha rossz volt, akkor nem annyira, remélhetőleg.
Mindenkit felül lehet írni. ;))
Csak amíg nem írja felül valaki más.
Már csak az hiányozna!!
Gondolni sem vagyok hajlandó rá!Nemhogy kötődni...Isten ments!!
Nem tudom, hogy veled hogy lesz, de én már nem kötődők.
Hát aki elvette az el is vitte Drága:)
Ha talalkozunk köszönünk egymásnak. Nem voltunk kapcsolatban csak összejártunk.. Azért nem áldoznék fel semmit érte. Szép volt jó volt de ennyi
Dehogy fogsz! Ha egyszer rákapsz az ízére....:D
Ezt mi honnan tudnánk!? :/
Nem ismerem, tehát sehogy.
Nem fogsz mindig kötődni.
Lesz, aki elfeledteti ezt. Biztos vagyok benne.
Miért jöjjenek mások? Mi ő, valami rosszéletű?
Az első az első, az csak egyszer van. Normális, ha ő fontosabb, ha erősebb a kapocs. De elmúlik egyszer, ahogy telik az idő és jön(nek) más(ok).
Sehogy!Rögtön utána már közömbös voltam iránta.
Én úgy, hogy a férjem lett.:)
Fontos az elso, de nem tart orokke, szval idovel elhalvanyul majd :)
Ha több pasid nem lesz, akkor igen. :)
Nem fogsz mibdig kötődni.Én már 30-hoz közelebb vesztettem el,egy katartikus kapcsolatban,azt hittem halalom napjan is az o neve lesz az utolso gondolatom Es most massal elek,es teljesen kozombos ez az ember-bar evekbe telt kiheverni a traumat.(Meleg volt,ezt en ugyan tudtam,de elottem neki sem volt kapcsolata sem novel,sem ferfival.Persze nem maradt meg mellettem,ment a maga 'mas' utjan,en meg majd belepusztultam )
Mivel első,ezért hosszabb ideig fog tartani a kötődés, de nem örökké.
Majd az igazi szerelem elmossa ezt az érzést. elfelejteni persze nem kell, de a kötődés is elmúlik.
Már nem vagyunk együtt, régóta nem is beszéltünk. Mégis kötődöm hozzá. Nekem ő egy nagyon fontos ember lett. Úgy érzem a szívemben mindig ott marad :(
Ti hogy viszonyultatok hozzá?
További ajánlott fórumok: