Aki a repülést szereti itt a helye. (beszélgetős fórum)
Ma repültem életemben elöször!...
Ausztriában, a Brumowski katonai reptéren, egy Robin DR 400/180R Remorqueur-típusú repülögépen.
Fantasztikus & felejthetetlen élmény, amelyet mindenképp (többször is!) meg kell ismételni! A tériszonyom pár másodperc után megfutamodott & tért engedett egy eddig ismeretlen, fantasztikus érzésnek. A repülés olyan, mint a drog - még több kell belöle! ☺
Háát a rúd szalámi necces; húsféléket, tejterméket, élő növényt és azok származékait nem lehet kivinni a határainkon kívülre...(járványügyis nemzetközi szabályok), persze függ a célországtól is, de ha megtalálják tuti elveszik. Amúgy végül is minden a csomagoláson múlik, azért nem valószínű, hogy észreveszik. (reméljük nem lesz éhes a drogkereső kutya)
Viccet félretéve; a feladott poggyászban lehet nagyméretű sampon, tusi stb, de csomagolás szempontjából is jobb - pláne ha nem hetekre mentek- a kisebb kiszerelés; egyszerűen nem foglal annyi helyet
Mi először utaztunk gyerekkel, igaz még nem repülővel, de mikor elraktam a sampont nekem, apának, babának; a tusfürdőt nekem, apának, babának, testápolót nekünk(ez közös) és a babának, balzsamot nekem na valahol itt lett tele a közepes utazótáska
sziasztok!
én még sose repültem, most fogok rá sort keríteni. A csomagolással kapcsolatban kérdezem, hogy a feladott poggyászban lehet vinni normális máretű sampont, tusfürdőt, vagy csak kicsit? Illetve szerintetek rúd szalámit nem fogják kidobatni velem?
Bármilyen tanácsot szívesen fogadok, nagyon izgulok. :)
köszi
Amúgy Korfura mentünk a párommal.
Idén ugyanigy lesz!:-)
régen rettegtem a repüléstől.Megfogadtam hogy soha nem ülök repülőre!Tavaly nyáron ugy hozta a sors hogy muszály volt.Vagy 25 órás út dupla annyiért,vagy 1 1/2 óra repülés.
Megtört a jég!
További ajánlott fórumok:
- Miért nem szeretik a legtöbb helyen a nem felszínes, mély érzésű embereket?
- Félelem a repüléstől
- Félek a repüléstől - egy pánikbeteg
- Van köztetek olyan aki félt a repüléstől, de muszáj volt leküzdeni a félelmét?
- Aki a német nyelvet szereti, annak itt a helye
- Forza Milan Per Sempre! Aki szereti az olasz focit és azon belül is a Milan-t, annak itt a helye!