Félelem a repüléstől (beszélgetés)
Èn annyira félek a repüléstöl,vagyis inkább a kiszolgáltatottság érzésétöl,hogy ezért még nem ültem reülöbe.Pedig privát is lett volna lehetöségem,mert van pilóta barátom.Szerintem is abszolút természetellenes dolog nekünk embereknek a repülés.Sokan félnek töle,és nem ok nélkül.Bár a statisztika mást bizonyít...
Ennek ellenére nem beszélnélek le róla,mert ha te már repültél,akkor benned nincs ez a legyözhetetlen félelem.Olyanról viszont már hallottam,hogy valaki visszamondta az utat,és másnap halálra gázolták.A SORS-ban hiszek,az elöl nem menekülhetünk...
Sürgősen mond le az utat! Már olvsom a höírekben a te repülőd belezuhant a tengerbe és csak az óceán feléig tudtál elúszni.:-)
Indok: Példabeszédek. 10, 24
A mitől retteg az istentelen, az esik ő rajta; a mit pedig kivánnak az igazak, meg lesz.
Döntsd el melyik vagy?
Egyébbként 10 000 méter fölöttről repűlve nézni a világot sohanemfeledhető csodás élménygazdagságot ad.:-) Szívesen mennék helyetted.Ha lezuhannék is visszafelé:-) :-) :-)
Repülni jó , csodálatos ! Én vezettem is vitorlázó Repülőt imádom , a Pilóták Szexisek !
Az Aerophobia pedig Elmebetegség !
Mindig is rettegtem a repüléstől!
Az első repülőutam 24 órás volt Ausztráliába!
Nyaralás volt,és országon belül is repültem párszor.
Ez azt jelenti hogy egy hónap leforgása alatt 54 órát repültem :)
Szóval félés volt
Ne gondolkozz túl sokat,nem érdemes ,úgy indulj neki hogy nem misztifikálod túl a dolgokat.
hát csak annyi, hogy belegondoltunk ezekbe a dolgokba, nem kaptunk egymás mellé jegyet az egyik járatra (ez nem akkora tragédia, de mégis na...5 órát egymás mögött ülni a bizonytalanságban, hogy még nem is látom...), a bezártság, stb...
kevesebb, mint 3 hét múlva
eddig nem féltünk :-D
rokonokhoz megyünk
19,5 óra lesz az út több átszállással...
ha lemondom a repjegyet, de utólag hallom, hogy történt valami azzal a géppel akkor áldom magam, hogy lemondtam, és nem érdekel, ha nem kapjuk vissza az árát. az életem megér ennyit.
ütött már el autó, mindig megtalál minden szerencsétlenség, nem szeretném h az egész családdal történjen valami azért, mert ott vagyok és vonzom a rosszat
További ajánlott fórumok:
- Megőrüléstől való félelem
- Szorongás - mikor a félelem uralja az életed
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?
- Elpirulástól való félelem, eritrofóbia. Megszabadulnék tőle, de hogyan?
- Félek a repüléstől - egy pánikbeteg
- Van köztetek olyan aki félt a repüléstől, de muszáj volt leküzdeni a félelmét?