Érdemes raktározni, most hogy megszünnek a kötelező akciók? (tudásbázis)
Szerintem mindig érdemes tartós, fagyasztható élelmiszert raktározni - már akinek van helye hozzá.
Függetlenül mindenféle akciózástól. Nem a megtakarítás a szempont, hanem a hozzáférhetőség. Ha kigondolok valamit főzni, az legyen kéznél.
Az árak, ha nem is vesszük észre naponta csúszkálnak le/fel, a beszállítóktól függően.
Nem tudod; mi van mogotte. Pl ha raneznel az en kosaramra, azt latnad, h na ez is jol bespajzol es uristen az égben stb.
A hatalmas, szinte egyforma cuccokkal tele bevasarlokosaram mogott pedig az áll, hogy kis helyen lakunk, es egyreszt hetente-masfel hetente megyek boltba.
Ilyenkor az akcios ujsag es az igenyek alapjan irok egy listat magunknak, ir egy listat a szomszed idosebb neni, ir egyet anyosom, egyet a sogornom es egyet a keresztlanyom, aki nem szeret vasarolni.
Igy elofordul hogy valami akcios, tovabb elallo dologbol rogton 10et veszek, mert mindenki kért kettot.
Aki meg lat, azt mondja; hogy ez is mi a ...nak vett 10 dobozzal.
Hát én nem vettem észre hogy ilyen van/volt
Volt valami árfigyelő izé, egyszer ránéztem, de ennyi. Megvannak a helyeim, ételeim ahol és amiket veszek/eszek akciótól függetlenül.
További ajánlott fórumok:
- Ha egyszer csak megszűnne a HOXA.........
- Mi történne, ha megszűnne a Facebook? :D
- Tényleg megszűnnek az életbiztosítás után igénybevehető adókedvezmények?
- Az 1 és 2 forintosok megszűnnek jövőre. Hogyan kell őket berollnizni, hogy a postán elfogadják?
- Olyan jó lenne, ha megszűnnék létezni. Akkor megszűnne...
- Létezik az, hogy az irracionális félelmek idővel megszűnnek létezni?