Ajándék vásárlásban (készítésben) kérnék egy kis segítséget.:) (beszélgetés)
Elég jó ötlet,köszi.:)
Én is mindenképpen átlapoznám,de csakis előtte(mielött ő "olvassa" nézi...):DDD
Bucóka20-nincs mit :)
Eusebia-ez tényleg jó ötlet.Én is mindig elolvasom,de szerintem régebben szinvonalasabb volt.
Hehhee:DD Én a múltkor egy fütyi alakú gyertyán csodálkoztam:D
Köszi a segítséget:)
És mennyire ment neki az a sexshop?Nem ment csődbe , vagy nagyvározsba csinálta?
Amúgy én is a fehérneműkre hangolódnék rá leginkább,persze lenne mellette minden más is:)
Már régen vettem,így nem emlékszem pontosan,de pár száz ft lehetett.
Nekem volt egy ismerősöm akinek szexshopja volt.Soha életemben nem voltam még,de akkor elvitt magával,én meg tátott szájjal bámultam :D Volt ott minden :D Amúgy meg a legjobbak a fehérneműk voltak.Egyszerű fehérnemű boltban soha nincsenek ilyen szexi fehérneműk.
Mennyiért vetted amúgy?:)
Miért szted,nekem?nekünk?:D Amikor anyum a kezünkbe nyomta a meghitt karácsonyi hangulat kellős közepén...:O mondom köszi,és mi is ez pontosan?!:D Akkor elmosolyodott és mondta h majd rájösztök.:D "Fantasztikus"
Amúgy a csoki az tuti jó lehet:)
Érdekelnek az ilyen dolgok,mert sexshopot akarok nyitni:)
:D
Olyat még nem láttam,csak bugyit.Tök égés volt már megvenni is.Mire a párom hazajött,kb 3-szor szakad el a "pántja" ráadásul mint ahogy írtam ,nagyon szar íze van,meg nem is nézett ki jól...de halottam hogy van csokiból is. :D
Én egyszer csináltam olyat hogy vettem egy szép,keményfedeles...hát nem füzet volt mert annál kissebb,inkább notesz,nem olyan sok lapos,és abba ragasztottam fényképeket,emlékeket (pl:mozijegy,cirkuszjegy amin együtt voltunk,rajzoltam bele,ragasztottam szép képet,idézetet stb.A lényeg hogy az a kis füzet kettőnkről szól,és maradtak lapok a jövőre nézve is :)
Valaki írta az ehető bugyit...nagyoonnnn rossz ízű :)
Jahh,amúgy naon jó ötlet,csak én meg a tánc 2 külön fogalom,nem tudok,nincs érzékem hozzá:DAnélkül meg semmit nem ér:)
Gondolkodtam már h netről rendeljek "jelmezt" (ápolónő,nyuszi)ilyenek..de az meg csak a vékonyaknak állnak jól,Úgy érezném magam mint egy husvéti kötözött sokna:oDD
én csináltam a páromnak egy fénykép keretet és beletettem magamról egy képet ha együtt laktok akkor egy közös képet
lehet fából, vagy gipszból, nem nagy dolog, ez nem drága, de kedves ajándék, nézz utána a neten
Barátomnak szep.15.-én lesz a 22. születésnapja és szeretnék venni vagy akár készíteni neki egy nem mindennapi ajándékot.Nincs különösebb hobbyja sajnos,nem rajong semmi különlegesért. A telefonokat nagyon szereti (de az nagyon drága,nem tudnék nek venni),számítógépek is érdeklik(játékok) de per pill arra nem naon van ideje.Vettem már neki karláncot,varázsbögrét,fénykés ajándékot,pólót..hirtelen ennyi jutott eszembe:)
Kellene vmi nagyon ütős ajándék ötlet,ha tudnátok segíteni megköszönném:)
További ajánlott fórumok:
- Tartalomjegyzék készítésben tudna valaki segíteni?
- Mit vegyek a fiamnak születésnapi ajándékként? Ötleteket kérnék!
- Angliai magyarok! Tudtok nekem segíteni ruha vásárlásban?
- Ajándék ötleteket kérnék óvodai ballagásra (gyereknek)
- Születésnapi ajándékötleteket kérnék édesanyámnak
- Fényképezőgép vásárlásban kérek segítséget