Ajándék tőletek karácsonyra (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem még eszembe jutott, hogy egy jobb társasjátéknak mit szólnának? Nálunk az mindig tuti befutó volt. Esetleg kincskeresés a városban, van már mindenféle korosztálynak (ha pesti vagy, akkor tutira rengeteg van). Ilyen kincskeresős játék van már online is, azt otthon is lehet játszani, csak egy számítógép kell hozzá. De akkor már ott vannak a millió lehetőségű szabaduló szobák is, különféle tematikájúak. Aqaworld belépő, VIP mozi belépő, látogatás a Cat Café-ban, ha állatbarátok. Nem hiszem, hogy ilyenekkel olyan nagyon mellé lehet lőni. Bár nem ismerem a gyerekeket :-)
Szerintem ezt szeretnék.
Iskolában is tudnák használni jegyzetelésre.
Vagy szabadkezes rajzokat menthetnek gépre.
Ps-re játékok? Ha már kéznél van?
Én ifjúsági könyvet vennék, de nem minden gyerek szeret olvasni😄😄
Bár nem túl személyes, de levásárolható ajándékkártya.
Én személy szerint nem szerettem ajándékot kapni, mert sosem találták el az ízlésemet. Viszont egy DM kártya, vagy valami, annak örültem volna, hisz arra válthatom be, amire szükségem van.
Esetleg valami élmény, pl koncertjegy, ha tudod mit hallgatnak. Közönségtalálkozó valami influenszerrel, amit szeretnek, stb.
Nem tudom mennyi a keret, de vannak pl olcsóbb 1 napos utak, pl Milánó. Ha jóban vagytok te is el tudod vinni őket, vagy nekik megveszed, szülőkkel megbeszélve ők pedig maguknak.
Azért lányoknak talán könnyebb vásárolni.
Szép pihepuha takaró a hozzá illő párnával, szép toll,menő kulacsok,ma olyan szépet láttam elfogadnám.
Vagy az Anekke holmik közül valami kis pénztárca ,,nézz körül az oldalon.
Bár nem olcsó de vannak kisebb tárgyak mind nagyon jók.
Ha egyébként érdekli őket hasonló, akkor valami kreatív készlet?
Gyöngy, gumi - ezekből vannak ékszerkészítő szettek pl
Számfestő, vagy gyémántkirakó is jó lehet ezen a vonalon
Sminkcuccok, ha a szülő engedi (úgy hallottam, felénk a nyolcadikos gyereknek már műkörme van, nem is értem....)
Vagy könyv, de ahhoz megint tudnod kell, hogy mit szeretnek, vagy hasraütésszerűen valami korosztálynak való.
Esetleg élmény.
Szia!
Egy nagyon jó ismerősöm gyerekei.
Telefonjuk, notebookjuk, ps-van, ezeket rendszeresen használják.
Szia!
Szülőként vásárolnál számukra?
Kérdés, hogy milyen kütyüt használnak már?
Sziasztok!
Tippeket, ötleteket szeretnék kérni, 12, illetve 9 éves lányoknak.
Teljesen tanácstalan vagyok.
Én ennyi idősen még babáztam, de a mostani gyerekek a digitális korszakot élik, fogalmam sincs mit kéne venni nekik karácsonyra. Játékot már nem igazán szeretnék nekik
Persze nem csillagászati árakban gondolkodok.
Segítségeteket előre is köszönöm!