Ajándék mai tinédzsereknek? (tudásbázis)
Jó volt ezt olvasni! :o)
Az én gyerekeim (17, 14) is imádnak olvasni. Számukra is a könyv a legnemesebb ajándék. :o)
esetleg sminktáska, persze nem tele sminkcuccokkal,hanem hajgumik, csattok, esetleg egy parfüm, vmi csillámporos hajzselé vagy ilyesmi...
fiúnak semmi jó ötletem nincs.
Makett, sz.gépes játék, szakkönyv arról ami érdekli, cd-tartó (lehet kapni böröndszerü tartót,amibe kb 100cd fér), parfüm,
unokahugom 12 éves, karácsonyra szövöszéket kap. szeret mindenféle kézműves dolgot. 3-4ezer körül van az egyik bevásárlóközpontban. Ilyen korú lány szerintem már örül vmi szép ezüst ékszernek is... (fülbevaló,gyűrű,karkötőt...) esetleg szép karóra.
Menő film a 'high school musical'. Unokatesóim is ezért bolondulnak illetve a Diddl egeres cuccokért.
Én a 12 éves lánykámnak könyvet veszek, könyvet, és könyvet. Amit be is fal majd pár nap alatt.
Lehet, hogy nem minden gyerek olvasós, de azért egy könyvvel mindenki bepróbálkozhat.
Én a 9 éves fiamnak kerekes cipőt szeretnék venni.
Az olyan aminek csak a hátuljába van kerék és tudja használni rendes cipőként is.A márkás üzletekben elég drága,de a Lurdy-ban van egy sport bolt ott akciós.Sajnos az üzlet nevét nem tudom.A 12 éves lánynak meg ha nincs akkor MP3-at tudsz venni.Ja meg attól függ mennyi pénzt szánsz rá.Egyenlőre hirtelen ennyi jutott eszembe.
Sziasztok!
Légyszi segítsetek nekem, mi a menő/minek örülnek a mai 12 éves lányok, illetve a 10 éves fiúk? (rajongott filmek, irányzatok... stb) Ajándékötleteket szeretnék, köszi.
További ajánlott fórumok:
- Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek?
- Egészség, sérülés, tinédzser gyerekek, sport
- Ti már hallottatok olyanról, hogy két tinédzser együtt marad időskorukig, és szeretik, tisztelik egymást?
- Kezelhetetlen tinédzserek?
- Milyen tévé sorozatot kedvelnek a mai tinédzserek, amelyben családok szerepelnek?
- Asperger szindróma tinédzsereknél