Ágyneműgarnitúrát vennék, de melyiket válasszam? (tudásbázis)
7. judyt640
2012. máj. 29. 21:01
Nekem Demko párnám van keskeny párna pici apro gömbökkel és nagyon jól igazodik a nyakhoz jól lehet gyürni.Moshato is.kb 3 -4 ezer volt.
6. galambom
2012. máj. 28. 14:37
Ha huzatra gondolsz!?
Akkor a kényelmes ,nem kell vasalni, nedvszívó,gyorsan száradó
krepp ágyneműt ajánlanám.
5. verem
2012. máj. 28. 14:08
A férjem vett magának Wellpur anatómiai párnát. Nagyon szereti.
4. a14deb9047
2012. máj. 28. 13:58
Bevallom, én nem vagyok allergiás... ezért a nagypárnám, a takaróm a téli időszakra csak libatoll flanell és frottír.
Nyárra a műszálas töltetű takaró és szivacspárna.
A huzat krepp, vékony pamut, vékony frottír. Legyen könnyen mosható, száradjon gyorsan, ne kelljen nagyon vasalni. Különösen az angol ágyneműk vasalhatók könnyen.
3. falcsy
2012. máj. 28. 13:45
Nagyon elégedetlen vagyok a mostani ágyneműgarnitúránkkal, mert a párnákban egy csomóban összeesve áll a töltet ( gondolom vatelin), és teljesen le van lapulva. Szeretném kicserélni, de még egyszer nem szeretnék így járni. Nem szeretnék gyapjú ágyneműt, mert az már van. Ti tudtok valamit ajánlani. Annyiféle van a piacon, hogy nem lehet rajta kiigazodni. Rászánom inkább a pénzt, de jó minőségű legyen.
2. a14deb9047
2012. máj. 28. 13:43
Milyen szempontokra gondolsz?
1. falcsy
2012. máj. 28. 13:41
Ágyneműgarnitúrát vennék, de melyiket válasszam?
További ajánlott fórumok:
- Melyiket válasszam? Férj? Szerető? Új kapcsolat?
- Fogamzásgátlók – melyiket válasszam?
- A 2 srác közül melyiket válasszam?
- Táncszőnyeg ajándék - melyiket válasszam és hol vegyem?
- Informatikából ECDL vizsgával vagy érettségivel érek többet? Nem tudok dönteni melyiket válasszam!
- Ajándékba vennék Rummiklub társasjátékot, de nem tudom eldönteni, hogy melyiket válasszam