Agni-Itóka salaktalanításhoz recept
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Az Agni-Itóka salaktalanításhoz hozzávalói:
víz
mé
kurkuma
ánizs
bors
gyömbérgyökér
Az Agni-Itóka salaktalanításhoz elkészítési módja:
1liter vízbe keverj el 5 evőkanál mézet,6 evőkanál citromlevet,némi kurkumát,ánizst,borsot és a 1 szelet gyömérgyökeret.
Az ital könnyedén felmelegszik,vedd ki belőle a gyömbért és tölsd bele egy termoszkannába.Iszogass belőle reggel,délben és este étkezések előtt gy csészével.
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: bokyviki, 2008. jan. 23. 10:56
Az agni-itóka salaktalanításhoz elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.