Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Áfonyás pezsgőkrém recept

Áfonyás pezsgőkrém recept

Elkészítési idő 30 perc

Az Áfonyás pezsgőkrém hozzávalói:
425 g lecsöpögtetett konzerváfonya, plusz valamennyi a tálaláshoz
4 tojássárgája
2 evőkanál cukor
1/4 bögre pezsgő vagy gyöngyöző fehérbor
házi készítésű omlós sütemény a tálaláshoz


Az Áfonyás pezsgőkrém elkészítési módja:
Kanalazzuk az áfonyát kelyhekbe vagy kis tálkákba, majd tegyük a hűtőbe. Közepes lángon, gőz fölött keverjük ki a tojássárgáját a cukorral, valamit a pezsgővel, míg a massza besűrűsödik, s könnyű és habos lesz. Öntsük az áfonyára a pezsgőkrémet, s a házi készítésű omlós süteménnyel azonnal tálaljuk.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


Az Áfonyás pezsgőkrém elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook