Aegonos reálhozamot kapott már valaki? Ami a neten fenn van reálhozam, azt kapjuk meg? (tudásbázis)
Konkrétan közölték, hogy nincs reálhozam. Mi van?! Mondtam a nőnek, hogy múlt héten láttam a reálhozamomat és beszéltem is egy telefonos nővel, aki megerősítette, hogy amit látok az a biztos, és annyit fogok kapni.
Rohadtul kíváncsi vagyok, hogy mi történt 1 hét alatt 310e forinttal?
Én a 310e forintos reálhozamomból egy fillért sem kaptam. Pedig aug. 24-ig szerepelt a 310e forint. Mindenki kevesebbet kapott, akinek nem utalták augusztus 24-ig a pénzt. Azt mondják, hogy volt technikai hiba és azért nem utalták 24-én, csak tegnap.
Azért ez elég fura, hogy akinek tegnap utalták, az vagy kevesebbet kapott, vagy egyáltalán nem kapott...
az jó lenne!Én erről nem hallottam semmit.
Én nap mint nap a postást lesem,de eddig semmi!
még én se!
vagyis én nem is kapok(hogy rohadjanak meg!!!),de a férjem kapna vissza.
Halihóóó!
Ma megkaptuk, annyi ami a neten van!:)
Múlt héten hétfőn jött az utalás.
2000ft volt az eltérés,ennyivel jött kevesebb,lehet valami kezelési költség miatt?
ez most vicces...
Nézem a netbankot és megérkezett.. fillérre pontosan...:-)
Sziasztok!
Két hete póstázták ki nekem a reálhozamomat és forint pontosan annyi volt mint a netes kalkulátor amit irt.NEM a hozamot hanem a REÁLHOZAMOT kapjuk!Aki esetleg nem jol értelmezné a neten a kalkulátort.Ja és én "V"-betüs vagyok..
Barátnőmék már két hete megkapták.
Már elkezdték őket utalni.
Még én sem kaptam, de várom már nagyon.
További ajánlott fórumok:
- Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárnál lett olyan akinek 0ft-nál több a reálhozam?
- Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott?
- Utalta már valakinek az Otp magánnyugdíjpénztár a reálhozam feletti részt?
- Aegon reálhozam!
- Allianz-os reálhozam károsultak:(
- OTP-től kapott már valaki reálhozamot?