Adjam fel a munkám mert nincs ki vigyázzon a 4 gyerekemre? (beszélgetés)
jáá értem, okééé csak 1 ötlet volt :)
férfi vagyok :D
tudom csak szóba került és tettem 2 javaslatot is de bocsánat érte
üdv
helyes, helyes,
én sajnos nem tudok napi 1000 ft-ot sem szánni a megélhetésre mert sose tudni mikor kell mennem valahova,
mondod az egész csirkét, nem gondolkodtál még azon hogy megsütve vegyed? grill csirkére gondolok, mire te megveszed nyersen a csirkét 5-6-7 száz ft meg mire kisütöd meg elszöszölsz vele.... jelenleg 1300 ft-ért lehet kapni készen bár azt mondják nem egészséges....
nagyon ritkán veszek, anyum most erre éhes, mondtam neki fogunk venni csak várja ki a sorát, egyenlőre nem tudok venni neki grill csirkét mert rengeteg a fizetni valóm, meg ugye most hó végén kap csizmát, meg sajnos elromlott a mikró szal van költség rendesen, ahogyén élek más már rég felkötötte volna magát....
ja és jóbbulást az idős néninek ha beteges, ha pedig nem beteg akkor pedig vigyázzon magára és te is
és üdv néktek!!
Mi lenne ha az apukaval beszelnel erröl ?
Elmondanad ha gyerektartast nem fizet akkor legalabb ejszaka vigyazzon a lurkokra ameddig te dolgozol! akkora paraszt nem lehet hogy ennyit ne tegyen meg !
Ha egyedül vagy 4 gyerekkel akkor mindenképpen dolgoznod kell,még akkor is ha lemondásokkal jár...ez van...én megmondom őszintén soha nem szülnék 3-4 gyereket,éppen abból az okból,hogy tudom,sose tudnék annyit eltartani egyedül,ha úgy alakulna...
Keress segítséget.Annyi munkanélküli ember van,nem hiszem el,hogy nem találnál pesztrát potom pénzért.Vagy egy szintén egyedülálló szülőt akivel kölcsönösen segíthetnétek egymást.
A nagyszülőknél nincsen hely?Miért nem megoldható?Még mindig jobb ha nagy nehézségek árán is,de gyerekekkel,mint nélkülük...
Munkahelyeden nem tudod elintézni h éjjel ne kelljen dolgoznod?
Mennyi idősek a gyerekek?
További ajánlott fórumok:
- A tanár pikkel a gyerekemre
- Abortusz után máshogyan nézek a már meglévő gyerekemre
- Holnap orvoshoz kell(ene) mennem, de nincs aki vigyázzon a gyerkőcömre! "Megölnek", ha viszem magammal?
- Mi van olyan esetben ha az anya kórházba kerül, és az 5 évesre nincs ki vigyázzon? Valamelyik osztályon el lehet helyezni?
- Sűrű pislogásnál rászóljak a gyerekemre vagy figyelmen kívül hagyjam? Szerintetek?
- Első gyerekemre várva