Abonett kenyér (beszélgetés)
a szénhidráttal kapcsolatban igazad van és nem is terveztem kivonni az étrendemből, csak este szeretném csökkenteni kicsit a bevitelét. Pláne, hogy tornázni járok, de utána mindig éhen akarok halni...
Heti 4x tornázom, és igyekszem nem enni délután 1 után, de este 7 körül majd meghalok éhen, ezért ettem ma is ezt az abonett kenyeret a májkrémemmel. gondolom a májban nem sok dolog van, ami hizlalna...?
megnéztem ez a neve:
wasa fibre és wasa delikatess
de van több fajta, de ezek fogyiban jobbak mert elméletileg cukor és élesztő mentesek.
Tök hasznos, mert kevés benne a kalória, ellenben betölti a kenyér szerepét, meg kell szokni az ízét.
Szénhidrát meg a legkeményebb fogyókúrákban is kell. Az a táplálékpiramis alapja.
Az Abonett extrudált kenyerek lehetővé teszik a gyakori kis étkezéseket, melyekkel az éhezés állapotát elkerülhetjük. Kíméletes gyártástechnológiának köszönhetően tartalmazzák a gabonaszem minden fontos tápanyagát.
Az Abonett ebben az étrendben kiváló alternatívája a sokak által tiltólistára állított kenyérféléknek, így finom és egészséges, alacsony energiatartalmú étkezéseket állíthatunk össze.
Az étrendbe bármely Abonett extrudált kenyér beilleszthető.
Magasabb rosttartalma miatt különösen ajánlott a korpás Abonett extrudált kenyér, szeletenként csaknem 1 g rostanyagot tartalmaz.
A korpás Abonett rosttartalom végett lassítja a felszívódást, csökkenti az éhségérzetet, s véd a diétázással együtt járó emésztőszervi panaszok ellen.
Miért?Akkor,hogy van?
Az abonett nem szénhidrát?De...
Akárhonnan nézed,mert még a Norbis fogyókúrában is 3-as kódú,az Atkins nem is engedi,két eltérő fogyókúra,de egyik sem preferálja...
Persze lehet enni fogyi alatt(én nem enném,de ez más kérdés)de max délelőtt ajánlatos...
Szerintem mindenfélét rátehetsz, mondjuk libazsírt talán ne. :)
Arra figyelj, hogy ne legyen egyoldalú az étkezés, amikor ezt az abonettet eszed.
Szerintetek, mennyire jó, fogyókurás ez a bizonyos abonett kenyér, vagy mi a szösz ez...
Erre tehetek mindenféle felvágottat? Én most házi májkrémet tettem rá, amit én csináltam!