Abnormális ha egyedülállóként egy szobában alszom gyerekeimmel? (beszélgetés)
Jesszusmaris... Nem is az együttalvás a legnagyobb baj itt.
Szegény gyerekek.
De akkor tettek volna arról, hogy a gyerek ne érezze rosszul magát a suliban, meg hogy ne verekedjen! És más se.
Remélem, most megnyugodtàl az ágy miatt:)
kijöttek, es mindent rendben talaltak. Nem igazan erdekelte öket ki hol alszik. Viszont ami meglepetten ert , a suli nem akarja hogy elvigyem a gyereket !!!
Ok: A nagyvarosban biztos elkallodna !!!
A munkatársam, testvérem, barátnőm nevelése nem tartozik az én hatáskörömbe. Otthagyhatom a fenébe a hülyeségével együtt, míg a gyerekemet nem. Ha vele kapcsolatban elcseszek valamit, akkor az az én felelősségem.
Hozzáteszem, azzal is le lehet cseszni valamit, ha adsz egy fülest a gyerekednek (de azzal is, ha nem...). Nem lehet ugyanazt a bugyit ráhúzni a világ összes kölykére.
de az igazsaghoz az is hozzatartozik, nem az a megfelelo rendre utasitas, hogy odacsapok utolag (meg hirtelen indulatot sem lehetne mondani), hanem ismerve a szitut megbeszelem es rendre utasitom
minden szulo kovet el hibakat, emberbol vagyunk, csak tanulni kene belole. ha a munkatarsad, testvered, baratnod csinal valami rosszat, akkor sem ugy cselekszel, hogy lekeversz neki egyet, aztan utolag megbanod, mert ja nem ugy tortent. a gyerekeket sem igy kell kezelni, csak azert, mert kiszolgaltatottak, gyengebbek
Abban semmi abnormális nincs, ha valaki neveli a "kis nyáját", és nem fordítva.
Szerintem egy édesanya el tudja dönteni, hogy milyen módszerek hatásosak a saját gyermekénél.
Az egyik gyerek olyan, hogy elég, a ránéz az anyja, már tudja, hogy ne tovább. A másikat agyonverheted (nem szó szerint persze), akkor se érsz el nála semmit.
Azt gondolom, hogy a fórumindítónál azért szakadt el a cérna, és azért tekert le egy fülest a fiának, mert nem akarta, hogy felnőttként egy s*ggfej legyen, aki rugdossa a nőket. Nem azért, mert bántalmazó, szar anya. Utólag megbánta, különösen azért, mivel kiderült, hogy a kislány kezdte a balhét.
Nagyon-nagyon-nagyon sok olyan gyereket ismerek, akik azért idióták, mert a szüleik nem tudják őket a megfelelő módon rendre utasítani, és ezért azt hiszik, hogy nekik mindent lehet.
De remélem hogy a többi kérdésedre kaptál választ!
Egyébként megbeszéltem vele az esetet és elmagyaráztam neki miért ütöttem meg, és hogy megbántam .
Ajajajjj :)))
Lepergett előtted a film, úgy látom :D
Miért nem kérdezted előbb otthon? Miért csaotad nyakon úgy, hogy nem is tudtad mi történt?
Elnézést kértél tőle, mert igazságtalan vtál?