Abbahagytam a fogamzásgátló tabletta szedést, lehetnek ennek a tünetei? (tudásbázis)
Értem!
Én nem merem újra szedni a tablettát,25 éves vagyok,gyerek nincs. Remélem azért nem hullik el az egész hajam:(
Nekem a szoptatás abbahagyása után kezdett,hullani,konkrétan a prolaktin szint csökkenése után.Gyakorlatilag hormonváltozástól.
Először csak a szokásos Revalidhoz nyúltam,mikor már egy csomót beleöltem,hatása nulla akkor bőrdokihoz fordultam,és elküldött mindenféle vizsgálatra,ahol szinte minden negatív lett.Sehol egy kis gyulladás,hormonok rendben,illetve a tesztoszteronom alacsony volt.Kb a hullássdal egyidőben megjelent az államon 1 db szőrszál és ebből azt a következtetést vonták le,érzékeny vagyok a férfihormonokra.
Nekem a fogamzásgátló állította meg,le blokkolja a férfihormonokat.
Előtte én soha nem szedtem.Úgyhogy,jól gondolod,a fogamzásgátló és a haj nagyon összefügg!
Én nem is fogok leállni róla még egy hullást nem viselnék el:(Gyerekem már van,így szedem ameddig lehet.
Emellé,még ittam,iszom a kollagént,Elevitet,Lucernakapszulát,Hair clinicet,kentem a hajam ricinus olajjal is.
Kb 7-8 hónapja,hogy stabilizálódott.
Fogamzás gátlóra gondolsz? Milligest.
Megosztanás velem neked,hogy sikerült megállítani a hajhullást?
Lehet félreolvastad,mert a kérdésem az volt,mit szedtél és nem az mit szeretnél!
Javulást neked, másfél évig kopaszodtam,tudom min mész keresztül!
Kebili a felhasználó neve,a diane 35 után kezdett hullani a haja,tlán ha vele vennéd fel a kapcsit.
Nekem ami segített:
Elevit terhességi vitamin,egyedülállóan magas 60mg hem kötésű vas van benne.
Kolagén kapszula
Hair klinic
Nem kevés pénz,de ez van,Az Alpicort nekem nem használt:(
Szia!
És mit szedtél?
Antiandrogén komponens is volt benne?Pl diane,cypromix,balera,minerva?
Ebbe a fórumba néz bele,rengeteg hasznos tanácsot tudnak adni a lányok..sajnos nem egyedüli vagy ezzel a problémával a hoxán:S
Voltam bőrgyógyásznál,írt fől hajszeszt és különböző arcápoló kencéket.Egyértelmű,hogy hormon zavar miatt van mindez. Tapasztalatokat szeretnék kérni azoktól akik már voltak/vannak hasonló cipőben.
Nem merek hajat mosni lassan:( Természetes göndör,dús hajam van..volt:(
Szia!
Ha sokáig szedted hagyd hogy kiürüljön a szervezetedből!Addig lehet hogy ez lesz.:(
Esetleg ide nézz be:
"Fórum - A fogamzásgátló abbahagyása"
További ajánlott fórumok:
- Jangee fogamzásgátló tabletta
- Sok ismerősömnek miután abbahagyta a fogamzásgátló szedését, hónapokra leállt a peteérése.Szerintetek mennyire jók a fogamzásgátlók?
- Véleményeteket szeretném kérni. Fél évig szedtem fogamzásgátlót, majd egy hónapra abbahagytam. Most áprilisban újra elkezdtem szedni...
- Ha szedtél fogamzásgátlót és abbahagytad, milyen tüneteid voltak?
- Már 9 hónapja abbahagytam a fogamzásgátlót, de még mindig nem jön össze a baba, mi lehet a baj?
- 3 hónapja abbahagytam a fogamzásgátlót most elkezdtem...