Véleményeteket szeretném kérni. Fél évig szedtem fogamzásgátlót, majd egy hónapra abbahagytam. Most áprilisban újra elkezdtem szedni... (beszélgetős fórum)
Nekem csak 2-3 nappal tartott tovább, de később is jött meg.Aztán 2 hét múlva megint megjött 1-2 napra.Azóta helyreállt, de már volt, hogy félidőben 1 napra megjött azóta is.Viszont a pattanásoktól még most sem tudok szabadulni, pedig ez direkt arra való fogibogyó.Igaz mondták, hogy amikor abbahagyták, kijöttek rögtön.HÁt nekem eléggé begyulladtak jönnek nem túl sok, de csúnya.Holnap megyek iratni erre gyógyszit, ami leviszi.Vagyis krémet :)
Úgyhogy nekem 1-2 hónapja volt ez, de azóta is szívok miatta.De ha a vérzéssel van gond, mindenképpen doki!Ha mást nem, megnyugtat!
Igen megjött rendesen, és azóta se múlt el. kb egy hete hol barna folyásom van, hol pecsételő vérzésem van :S
Neked mikor múlt el?? Mennyi idő kb mire helyreállnak a hormonok??
Köszi a választ.
Én is jártam így, csak én pénzhiány miatt 1 héttel később kezdtem el szedni.30 évesen elaknásodott az arcom, hónap felénél megjött és volt, hogy csak úgy barna folyásom volt.Hülye ötlet volt, de erre én is rájöttem, nem gondoltam, hogy így felborítom a hormonjaimat.
Ezek szerint Ritus, neked 1,5 hete pecsételő vérzésed van?Szerintem jövő héten mindenképp menj orvoshoz, és ő majd megmondja mit csinálj, addig kitartás, mással is megesik :)
Elfogyott a gyógyszerem, elmentem kiíratni, felírt nekem fél évre való bogyót az orvos, így viszont nem volt pénzem kiváltani.. :( Csak fizetéskor tudtam megvenni. Ezért kellett sajnos kihagynom egy hónapot :(
Köszi a válaszokat mindenkinek.
megzavartad a hormonjaid.
Miért kellett 1 hónapra abbahagyni? Nem értem.
A központi idegrendszer és a hormonműködés nem játék, hogy csak úgy belepiszkáljunk.
További ajánlott fórumok:
- Sok ismerősömnek miután abbahagyta a fogamzásgátló szedését, hónapokra leállt a peteérése.Szerintetek mennyire jók a fogamzásgátlók?
- Létezik, hogy a belara fogamzásgátló szedésétől szörnyű hányingerem legyen? Már a 2. nap, miután elkezdtem szedni?
- Ha szedtél fogamzásgátlót és abbahagytad, milyen tüneteid voltak?
- Már 9 hónapja abbahagytam a fogamzásgátlót, de még mindig nem jön össze a baba, mi lehet a baj?
- Elkezdtem szedni a fogamzásgátló gyógyszert és egyfolytában vérzek.Járt már valaki így? Mit tegyek?
- 3 hónapja abbahagytam a fogamzásgátlót most elkezdtem...