A Tűzoltó utcai Gyermekklinikán kell fizetni, hogy bent lehessek a gyerekkel? (tudásbázis)
Akkor valószínűleg mást gondolunk a segítségről.
Mindegy, nem vagyunk egyformák. :)
Nem kötekedtem, segítettem.
De köszi :)
Nekem mindegy, de nem tapasztalatokra voltál kíváncsi, hanem konkrét tényekre, feltételekre.
Sok szerencsét, és jobbulást a kicsinek.
És így nem hívod fel?
A "szerintem" és az "elméletileg" szó nem buzdít ara, hogy megkérdezd ott is, ahol nem bizonytalan választ adnak?
Köszönöm a válaszokat, másfél éves. Az se baj ha széken kell ülni csak ott lehessek.
Azért itt kérdezem mert a sok anyuka közül biztos van valaki aki válaszol ha nem igy lett volna akkor felhivtam volna a kórházat
Szerintem nem kell fizetni. A kisfiam 2 és 3 hónapos volt, mikor bent voltunk.
Én úgy tudom, h nem kell fizetni, amikor több napot voltunk, akkor felvettek engem is osztályra és még ellátást(=kaját) is kaptam.
Osztályonként különbözőek lehetnek a szokások, de általánosságban elmondható, h több napos tartózkodás esetén vesznek fel Téged is, ha csak 1-2 napot kell bent lenni, akkor nem. És az 1-2 napos tartózkodásnál úgy szokták megoldani, h ha estére marad szabad ágy a kórteremben, akkor ott alhatsz. Ha nem, akkor sajnos széken kell töltened az éjszakát.
Vinni mit KELL? MIndent, amit egyébként vinnél, ha elutaznátok. Én vittem tápszert, pelust, ruhát, mindent. Na jó, ágynemű és takaró persze nem kell. Elvileg adnak pelust és tápszert is, de én vittem. Mondjuk nem tudom, mennyi idős a kisfiad.
Mit LEHET vinni? Bármit, amitől a kisfiad jobban érzi magát, amíg bent vagytok. Játékot nyugodtan lehet vinni, de akár még dvd lejátszót is.
Nem tudom, mindenhol így van-e, de azokon az osztályokon, ahol mi voltunk, még tv is volt minden kórteremben.
További ajánlott fórumok:
- 1 órája költözött el a férjem... hogyan élem/éljük a gyerekkel/ ezt túl...?
- Az én hibámból csalt meg a párom és hagyott el a gyerekkel! Van visszaút?
- Közös hang a felnőtt gyerekkel
- Ki ismeri Ablonczy Mária doktornőt a Tűzoltó utcai gyermekklinikáról?
- Köszönet mindenkinek aki kis összeggel is támogatta a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikát!!!!
- Hol találhatnám meg a volt osztálytársamat, akivel együtt végeztük az ápolónőképzőt 1967-ben a Tűzoltó utcai gyermekklinikán?