A tünetek alapján mi lehet a baj? (beszélgetés)
Miután lelepleztük persze, hogy eltűnt.....nagyon átlátszó volt és igaza van az előttem szólónak....
Én is ránéztem a fórumhozzászólásokhoz..menj el orvoshoz ha babát akartok és konzultáj vele,minden hónapban van hasonlo hozzászólásod h nem védekeztetek ,de nincs tervben a baba de nem tragédia ha jön..hidd el egy nem tervezett baba biztosan nem gyógyír semmire,bármennyire is jó a terhesség és az anyaság! Mi itt nem tudjuk azt mondani neked h igen terhes vagy mert akkor sem mennél orvoshoz gondolom,mivel azt irtad orvos kizárva..ultrahangozzunk meg képernyőn keresztűl?? Menj orvoshoz,hidd el te is megnyugszol ha megtudod mi áll a panaszok hátterében!
ennyi erővel guglizhatsz is. mi is kb olyan pontossággal tudjuk megmondani, h mi a bajod.
Nem hát. Lezavarjuk pikk-pakk. Lelkiismeretesen :DD
Én asszisztálok szívesen :-) kutyáknál rendszeresen csinálom, embernél sem bonyolultabb
Arra mondja egy teszt,utána meg egy orvos..vagy a szülést is itt vezetjük le?:)
semmi gond, a szülést is levezetjük!
Vagy csak azt akarja hogy itt mondják ki az áment arra hogy terhes.
ezek pms tünetek is lehetnek simán, persze , terhességi tünetek is
oppppardon!csak suttogok majd jó?
Kérdezed, mi lehet a gond... a legnagyobb, hogy nem akarsz orvoshoz menni.
Ráolvasással gyógyítson meg valaki?:)
Mi lenne ha keresnél egy normális orvost? Kicsit visszaolvastam a hsz-eid között, már februárban is hasonló dolgokon problémáztál, és azóta majd'minden hónapban ....
Ez tuti terhesség. Nálam is ez volt és van is. A 9-dik hétben vagyok. De mi terveztük a bébit.
Ez csak a kezdet. Amúgy meg ne zavarj, alaposan, lelkiismeretesen szeretném megvizsgálni!
a "légkört" még magyarázd meg, hogy került ez a szó oda?
a hasa fáj.... vagy Te lelátsz odáig? :))
No akkor nyisd a szád, mondd, hogy ááááááááááááá!
Én is úgy gondolom, ahogy juditkecskemet.
Direkt nem védekezel, hátha "becsúszik" a baba.
A párod viszont nem akar még gyereket, erre mérget veszek.
Felelősen vállalj gyermeket majd később!
Azért írta ide, mert azt akarja tőlünk hallani, hogy ezek terhességi tünetek....annyira átlátszó....
A hőmérsékleted teljesen normális! Ezt nem is értem, hogy miért írtad le!
És gondolod, hogy mi alaposabbak és felkészültebbek vagyunk egy orvosnál?
El kellene már döntened, hogy mit akarsz. Kísérted a sorsot. Szerintem te babát akarsz de nem átgondolva és nem felelősségteljesen. A gyermekvállalás nagyon nagyon komoly és nagy dolog. (korábbi hozzászólásaid alapján mondom, amit mondok, pedig fél percet szántam arra, hogy rápillantsak a kérdéseidre) :( :(
Pár napig kerüld a fehérjét és a glutén tartalmú kaját.A többi meg a menzesszel majd elmúlik.
ne tudd meg nekem milyen tüneteim szoktak lenni mielőtt megjön! :D Egyik hónapban semmi, a következőben őrült görcsök és hőhullámok.
Egy héttel előtte már simán puffadok, fáj, székrekedés, stb... mellem csak néha duzzad meg fáj, de akkor nagyon.
Csak rossz tapasztalatok vannak orvossal. Eddig egy sem volt lelkiismeretes, s alapos, csak nem tudom ilyenek miért mennek orvosnak...
nézd a jó oldalát: bennünket okosabbnak gondol, mint egy orvost!
További ajánlott fórumok: