A túlélés törvényei (Ultimate Survival) (beszélgetés)
én azt nem értem, h van, amikor iszonyatosan nehezen verekedi fel magát mondjuk egy sziklán, és a stáb már fölülről filmezi. akkor a stáb már korábban megjárta az utat...
eddig egy helyzet volt, ami tényleg komolynak tűnt: amikor B-t megcsípte egy v több méh, és allergiás reakciója támadt. az elég durva volt.
Nekem nagyon tetszik, mert sok érdekes dolgot tanulhat az ember belőle.
Ki tudja mikor vehetem én is hasznát a látottaknak? :)
Amúgy azért különleges, mert hiába van vele a stáb, akkor is magára van utalva, nem nagyon segítenek neki.
Becsülöm a srácot, néha elég merész amit csinál:)
Tudjuk, hogy ha valaki megkóstol egy számára teljesen új ételt, azonnal keresi azt a korábbról magába kódolt ízt, amihez leginkább hasonlítható a frissen mintavételezett kaja élménye. Bear ugyanezt teszi csak olyan élőlényekkel, amelyek létezéséről sokan talán nem is hallottak. Emlékszem mikor lazán leküldte a krucifix pókot majd az ízlelőbimbói erőteljes megdolgoztatása után kinyögte, hogy kissé bél és agyvelő kéjes egyvelegére emlékezteti a pókhálós gyorsbüfé ínyenc menüje. Miközben ezen a ponton ösztönösen kicsuklott a kezemből a frissen sült sajtos pogi, máris azon cikáztak a gondolataim, hogy én tutira éhen döglenék egy ilyen helyzetben.
Noha valószínűleg sohasem fogok a Kilauea vulkán tetején grillezés közben eltévedni, de a sorozat jelmondatának is tekinthető „használjuk fel mindig azt, amit a természet nekünk kínál” sok esetben a túlélés kulcsa lehet.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan osztod be a havi jövedelmet?Avagy túlélési tanácsok!
- Nem alszik a gyermek - Cél, a túlélés
- Próbálta már valaki a Pump it up - The Ultimate Dance Workout- ot? Mik a tapasztalatok?
- Mi a véleményetek az új WS Platinum Ultimate Care-ről?
- Az Ultimate Komplett Candida kúrát próbálta már valaki? Hatásos volt?
- A túlélés törvényei reklám zenéjének előadóját valaki ismeri?