A ti óvodátokban beadják a gyerekeknek a tartósan szedett gyógyszereiket? (tudásbázis kérdés)
Én is azt tudom mondani amit az elöttem szóló,hogy próbálj vele beszélni ls ha nem megy akkor irány a fenttartó ami Nállunk a gamesz.
Ha papírotok van és életbe vágó a gyógyszer de amúgy a gyerek járhat közösségbe,be kell hogy adják Neki.Ne hagyd magad!!!!!!
Sajnos más oviban nem így van.
Kislányom ősztől fog járni, és a beiratkozánál azt mondták, beadják neki a déli gyógyszerét. Leadtam a szakorvosi javaslatot is. Közben volt egy vezetőváltás, és innentől nem adhatja be az óvónő a gyógyszert.
Nem tudom, így hogyan fogjuk megoldani az óvodát. Pici kora óta szüksége van erre a gyógyszerre.
SZia!
Én oviban dolgozom!Nállunk úgy van hogy ha van papírotok a gyógyszerről,hogy szednie kell akkor beadjuk Neki.Sőt az eggyik csoportban van cukorbeteg gyerkőc és őt inzulinozzák.
De persze köptetőt meg antibiotikumot mi sem adunk.Betegen nem lehet gyereket oviba adni.
A lázcsillapító is úgy van ahogy lentebb írták,ha van beleeggyező nyilatkozat akkor csillapítunk.De csak akkor.
Én úgy tudom hogy nadjából az összes oviban így van.:)
Utóbbit minden ilyen intézményben aláíratják, nekünk a bölcsiben is volt ilyen mondat a szerződésben.
(csak azért írtam, hogy ez a mondat nemcsak a tartós betegeknél van, hanem mindegyik gyereknél aláíratják)
Sőt azt is meg kellett adnom, hogy melyik lázcsillapítót szoktuk használni.
A Lányom most fog majd oviba menni. Mondták szülőin, hogy ha van olyan, akkor szakorvosi papírral természetesen beadják a gyógyszereit, bemondásra persze nem.
Sőt, aláírtunk egy papírt, hogy ha belázasodik, adhatnak neki lázcsillapítót, amíg valamelyikünk oda nem ér.
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek gyerekeknek
- H1N1 oltás - csecsemőknek, gyerekeknek
- Tudja valaki miért vonták meg a tartósan beteg, állandó gyógyszerezésre szoruló asztmás gyerekektől a magasabb családi pótlékot?
- Milyen gyógyszeres kezeléssel szokták az éjszakai bevizelést gyógyítani gyerekeknél?