A tavasz évszak megszűnik lassan? (beszélgetés)
en nem otthon elek,de erdekes,hogy nalunk meg az utolso 3 nyar nem volt korantsem olyan meleg,mint korabban szokott.
Én már előre rettegek a kánikulától. Azt mondják egyre melegebb lesz, egyre hosszabban.
Április elején tavaly kb nyár volt pár napra
2011-ben is pusztulat meleg tavasz volt, konkrétan emlékszem haláleset kapcsán...
na nem ide hozzak a meleget hisz holnaptol mar osz lesz,de meg szokott azert 40 c korul is lenni marciusban is.
Remélem nem és nem robban be az 50 fokos meleg májusban.
Örülök neki. Sándor József Benedek, zsákba hozzák a meleget.
latod en akkor kicsit szerencsesebb vagyok!
Nálam már régen megszünt. Két évszak van, 10-hónap tél, meg 2-hónap útjavitás.
nalunk mar regota csak 2 "evszak" van,hideg vagy meleg!
Próbálták a nagyhatalmak befolyásolni az időjárást és részben sikerült is. Persze ez van tussolva és lettek következményei. Borian szerintem jól írta, hogy ennek a neve globális éghajlatváltozás, mert minden össze-vissza van.
Miért szűnne meg. Az időjárás sose volt kívánság műsor.
Remélem, hogy lesz, a kedvenc évszakom. De lassan csak hideg-meleg évszak lesz.
Szerintetek idén lesz tavasz? Vagy megint csak 2 hétig lesz kellemes és utána rögtön a meleg jön?
Na meg hiányzik a téli csapadék. Idejét sem tudom, mióta nem volt tisztességes havazás. Húsz éve biztos, vagy több.
ha meg meleg van, méginkább mindmeghalunk
Nem, a földrajzi adottságok és a légköri helyzet következménye. Csak hallgatom: közszolgálati rádió, műsorvezető kérdést intéz a meteorológus felé: rossz idő lesz hétvégén, nem lehet programot szervezni, mert esni fog? Azért egyik-másik szakember helyre teszi az illetőt.
Felénk is sok esett, de a meleg és a szél el is viszi. Ha nincs 35 fok, és esik egy zápor, már rossz idő van...meg özönvíz, meg "mindmeghalunk".
Szinte minden le van burkolva, persze hogy összefolyik, megáll a víz, nincs ami elnyelje, ha a csatorna nem képes.
Mi városban lakunk, de családi házas övezetben. Itt nem esik eső. Május 10 körül esett, azóta minden nap locsolunk. Volt, hogy bent a központban esett, de a város szélén már nem. A betont megáztatta.
Városon már unják az esőt, miközben a földeken locsolni kell. Mondom ezt városiként...
Igazából meglepődtem tegnap, amikor olvastam, hogy locsolnak. Itt április végétől múlt hétig éjjel-nappal esett. Írtam is, hogy halak lesznek az egérfogóban. A beton levonzza?
Idén tényleg tavasz van. Nem kell május 1-én 32 fok! S aki azt mondja, hogy rossz idő van, mert épp egy felhőből bő csapadék hullás van, és jajj, az agyon térkövezett városokban áll a víz: gondoljon a természetre, a jótékony hatásra (kimossa a port, pollent a levegőből).
Tavasz van. Szeszélyes, egyik nap meleg, másik hűvös, szeles, csapadékos. Akik első napsütésre pántos ruhát, rövidnadrágot húztak, tévedtek. Még nincs nyár.
Ugye te sem gondolod komolyan amit leírtál? Ezeket ugyanis mind azok találták ki, akik bezsebelik a hatalmas hasznot a Földi környezet beszennyezésével, kizsákmányolásával, tönkretételével. Higgyetek csak nekik egészen addig, amíg már tényleg késő lesz megállítani ezt a őrült, önpusztító, környezetszennyező folyamatot, amit az emberiség művel a kapzsi kufárok vezetésével.
már nem így hívják, le vagy maradva: globális éghajlatváltozás (lehet melegebb-hidegebb)
Akkor milyen globális felmelegedésről is beszélünk?
További ajánlott fórumok: