A taposógéppel lehet fogyni? (tudásbázis)
köszi a választ
és mennyiért vetted?
lehet állítani az erősséget?
mechanikus vagy elekrtomos?
tudnátok nekem jó minőségű taposógépet ajánlani?
nemrég gondolkodtam el a vásárláson.
Lakásba kéne, tehát ami nem zajos, nem dübörög (ezért nem merek futópadot venni)
Bizony, van hogy mégis az :)
Én 5 hónapos kisfiamat még szoptatom, és bár sportoló és edző vagyok jelenleg nem dolgozom és eddig nem is mozogtam.
A szülés után sajnos maradt rajtam bőven.
Akármivel próbálkoztam a kaja terén a súlyom nem mozdult.
Január 4.-én az itteni elszánt csajokkal együtt kezdtünk fogyókúrába, és lassan, óvatosan mozogni kezdtem. És jelentem, hogy a siker nem maradt el!
Én is taposok :)
Nem mondok újat, előttem már leírták, a taposóval úgy tudsz fogyni, ha kitartóan, 40-60 percig végzed.
Ha most kezdenéd, hetente 2-3x végezz eleinte 40 percet, majd emeld az időtartamot és az alkalomszámot is, juss el heti 4x 60 percig, ezzel már egész biztos megindulnak a kilók.
Közben figyelj oda a kajára, írd be a keresőbe, hogy "napi energiaszükséglet kalkulátor" és számold ki a tiédet. Vigyázz, mert a megnövekedett energiaigény növelheti az étvágyad, de ha nem akarsz koplalni, hanem ügyesen elosztod a kalóriaszükségleted 4-6 alkalomra, akkor sosem leszel éhes és mégis fogyni fogsz.
Sok sikert! :)
További ajánlott fórumok:
- 50 év felett mivel lehet diétázni, fogyni?
- Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem.
- Le lehet fogyni, de nagyon kell akarni!
- Hogyan lehet almaecettel fogyni - tapasztalatok?
- A nehézségek ellenére is le lehet fogyni
- Taposógép vagy szobabicikli a jobb, diéta mellett, ha fogyni szeretnék, nem izmosodni?