A szomszéd gyerekei, segítsetek (beszélgetés)
Ez van majd kibékülnek egymással a szomszédoknak (felnőtteknek) nem kell ezzel foglalkozni az enyémmel is vannak ilyen problémák ha már 3 an vannak kinn akkor az enyémet ütik verik persze közzéjük megyünk de hol az egyik hol a másik csap oda gyerekek !!!Szóval ezért nem érdemes a felnőtteknek beszélni erről majd a gyerek 2 perc után kibékül!!
Spec ha nagyon nem bírnak egymással ha van kinn 5-6 gyerek arrébb hozom vagy oda állok vele hogy rászóljak valamelyik gyerekre ha ráncigálni akarják!
Itt is van 1 kislány aki kiközösít mindenkit csak vele játszhatnak és elbújkálnak a fiam elől de szépen el kell magyaráznom a fiamnak hogy ez van ha bemegy a csaj 8 éves akkor mindenki a barátja lesz de már szóltam a kislánynak hogy ne csináljon ilyet!!DE a szülőkkel tudjuk hogy 2 percig tart hogy a barátod vagyok meg nem vagyok a barátod:-)
Ha jóban vagy a szomszédoddal,akkor esetleg ő hathatna a gyerekeire.De ha ő is egy bunkó,márpedig észrevehette hogy kiközösítik a fiadat,akkor nincs mit tenned.A legjobb,ha nem foglalkozol velük,s elmagyarázod a fiadnak,vannak ilyen időszakok hogy ilyenek a gyerekek.
Mert nem biztos,hogy mindig ez lesz...hisz gyerekek :)
Szerintem meg kérdezd meg a gyerekeket, hogy vajon mi a gondjuk a te gyerekeddel.
Lehet, hogy egyszerűen helyre lehet tenni ezt a dolgot.
Akkor, nézze őket, ha ebben leli örömét!
Tudom,h ogy rossz látni, hogy a saját gyereked szenved, de nem tudsz mit tenni. Akkor hagyni kell, még magától rájön, hogy nem partnerek a játékban, és másban sem..
Nehogy már Te csinálj ügyet más bunkó gyerekeiből!!!!!!
Vidd máshová, másokkal játszani.
Vagy hívjatok magatokhoz rendes gyerekeket:)
Mit foglalkozol velük??
Ilyenek, mert így nevelték őket! Vannak még gyerekek a világon, játszótéren, távolabbi szomszédok stb.
A gyerkőcödnek elmagyarázhatod, hogy a másik gyerekek csúnyán viselkednek stb. stb. ennyi idősen már megérti, hogy nem vele van a baj..;)
További ajánlott fórumok:
- Feleség a szomszéddal
- Neveljük-e, nevelhetjüke-e a szomszéd gyerekét, unokáját?
- Kikészít a fölöttem lakó szomszéd...
- Nem esznek a gyerekeim! Válogatnak! Segítsetek, praktikák, trükkök érdekelnek.
- Mit tennél, akkor ha a szomszédod kezet emel rád, mert az ötéves gyerekeid napközben a blokk körül játszanak?
- Kérlek, segítsetek, mit lehet tenni, ha a szomszéd hatalmas 4 méteres sövénye végleg beárnyékolja a kertem?