A szőkítőpor vagy a hidrogénperoxid károsítja jobban a hajat? (tudásbázis)
háátt..én még ilyet nem hallottam,h por+oxi+festék....:S
a hatóidő meg a színmélységtől,a festett v. festetlen hajtól,az elérni kívánt színtől függ...1énileg más és más.Azért eég öszetett dolog ez...nem véletlen egy külön szakma.Házat se építünk magunknak,pedig tudjuk,tégla,malter,1másra pakolgatni....:D:D
De mindenki magának döntse el mit lát jónak....hozzám sokan jöttek már elcseszett hajjal...és ami szégyen,de sajnos igaz...zömét fodrász tette tönkre,nem is otthoni kókányolás...szal nem 1szerű...eltörném az ilyen amatöröknek a kezét....bocs,csak felbosszant ez mindig!
Fodrászok!
Hogy szoktatok szőkíteni?
Nekem volta ki úgy csinálta,hogy por+oxi+festék
Volt olyan,aki por+oxi rajtahagyta kb 1óráig,majd a végén átkente festékkel.
Hogyan is kell ezt valójában? Vagy ez olyan,hogy ahány ház annyi szokás? :)
próbald ki az elseve tükörfény sampont,balzsamot.nekem használt.
azt hiszem rózsaszín a doboza.
én szőkítőport használtam,tönkretette a hajam. pedig csak pár csíkot húztunk bele...
most barna vagyok míg le nem nő a festett rész... :((
Köszi a válaszokat!
Nem én akarom saját magamnak szőkíteni! Voltam fodrásznál és észrevettem,hogy a hajam tiszta szálkás lett,ha megmosom apró hajszálak kunkorodnak ki az hosszú hajszálaim közül és kb úgy nézek ki,mint akit megrázott a 220, a hajvégek meg szabályosan meg vannak pörkölődve!
Ezért kérdeztem,hogy szőkítésnél melyik a rosszabb a por vagy az oxi!
Ha fodrászok vagytok,akkor örömmel venném a tanácsotokat,hogy mi történhetett a hajammal,illetve,hogy mit lehetne tenni a látvány jobbá tételévé?? :)
antsusnak igaza van :/
és is így csesztem el a hajam -.-"
szóval ne vágj bele úgy,hogy nem vagy biztos a dolgokban!
Bár nekem kékes fekete volt a hajam,és én rögtön szőkét akartam..(nem szeretek várni)
meg vettem a legolcsóbb sz..t..és hát nem tett jót a hajamnak!
Voltam fodrásznál,de mindenki elutasított,mert nem merte vállalni..kérdem én,hogy akkor mért mentek fodrásznak..
További ajánlott fórumok:
- Az alkohol mennyire kárositja az agysejteket?
- Minden nap hajat mosni.... Mennyire károsítja meg a hajat?
- Mennyire károsítja a szemet a bevásárlóközpontokban vásárolt olvasószemüveg?
- Heti 3-4 hajvasalás mennyire károsítja a hajat?
- Ha valaki huzamosabb ideig nem énekel, akkor az károsítja az énkehangot? Hangszálak tekintetében. Azt hallottam igen, és sosem lesz a régi.
- Mennyire károsítja a májat a 3x1 (2 mg) Rivotril?