A szójatermékek egészségkárosító hatásai (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A szójatermékek egészségkárosító hatásai
Nekem 2év alatt fejlődött ki a méhemen egy 10-12cm!!-es mióma, mely általában az ösztrogén túltengés miatt alakulhat ki.
A szója fogyasztásom, az Atkins diétám alatt megnőtt húsfogyasztásnak (gondolok itt a felvágottak, virsli, és szójaliszt, szójatejpor ...stb termékek) "köszönhetően" valószínűleg az egeket verte.
A szója pedig megnöveli az ösztrogénszintet, a megnövelt ösztrogénszint pedig mióma kialakulásához vezet. És az, hogy 2év alatt 10cm-re nőtt, is csak az bizonyítja, hogy igencsak nagy dózis ért. Vannak nők, akiknek magasabb az ösztrogén szintjük, de általában nekik évente 1cm-rel nő a miómájuk...
Azóta nagyon vigyázok, és nem eszem ilyen dolgokat, kerülöm az olyan termékeket amiben szójafehérje van! Igaz nagyon nehéz, mert szinte már mindenben ott van!
Felvágottat nem eszem.
De olyan döbbenet ért a tejjel kapcsolatban.
Kiöntöttem a zacskóból mert már nem volt friss majd megalszik.
A tetején ott volt a tejfől másnap és azt hittem ehetek aludtejet.
Olyan undorító volt,hogy semmihez nem hasonlítható.
Tudom,hogy ez szója fórum...bocs de ezt le kellett írnom.
Jaaaajjj, miért gyártják? Hát azért mert van aki megveszi. :D Én biztos nem enném meg, még felvágottakat se nagyon, mert azokban is szója van, meg egy csomó mindenben.
Amúgy egy példa, a gumicukor is rákkeltő, mégis gyártják, mert vannak olyanok akik a gyerekeiket mérgezik vele.
Nem értem ezt az ellenségeskedést a szójával szemben.Nagyon régen használok szója granulátomot és nincs semmi bajunk.
Tiszteletlenség lenne egy nagy tudású emberrel vitatkozni,de lassan oda jutunk,hogy minden káros és rákkeltő.Akkor,ha ez így van miért gyártják?
A granulátum 250g.-os kiszerelésben van.Azt három vagy négy alkalommal használom fel.
Minden esetben beáztatom este mint a babot.Növénnyel dúsítom.Fasírtot szoktam belőle készíteni.
Ezen ismeret birtokában is!
Ugrás a teljes írásra: A szójatermékek egészségkárosító hatásai
További ajánlott fórumok:
- A kerekesszékből ki lehet valahogy gyógyulni, meg a különböző egészségkárosodásból?
- Az egészségkártyára bármilyen gyógyszert lehet vásárolni és mindegyik gyógyszertár elfogadja?
- Gyermekként tartósan beteg, felnőttként nincs egészségkárosodása. Hogy van ez?
- OTP Egészségkártya
- Kérhetek kártérítést egészségkárosodás címen a munkáltatótól?
- Tudtok olyan helyeket, ahol AXA egészségkártyával lehet fizetni?