A szeplő probléma? (beszélgetés)
Én olyan 'alapozót' használok,ami fényvédős. (BB krém).
Ez véd is, meg ha mégsem,hát eltakarja a meglévőket :D
A pigment foltok nem össze tévesztendőek a szeplőkkel!Lehet halványitani rajta,lehet vigyázni rá és óvni bőrünket a káros uv sugárzástól!
De én is szeplő párti vagyok!Hajrá szeplős lányok!:))))
A szeplő nem egy bőr probléma...
Amúgy csak azt nevezzük szeplőnek,ami az orr és környékén található pöttyök,tavasszal erősebben látható.Azt mondják,csak a szép bőr szeplős:)))
Ha vki nagy nap imádó,sokat napozik,szolizik,akkor idővel egyre több pöttye lesz az arcán,dekoltázsán,karján,de azt már nem szeplőnek hanem fénykárosodásnak hivják....
Szerintem menj el bőrgyógyászhoz,ő megnézi,hogy "normálisak"-e,szóval,h nincs-e vmi bőrbetegség a szeplőkkel együtt.
Én több ffival is találkoztam,akik imádták a szeplőket:) és a természetes külsőt.Egy díva típusú nőn tán nem mutat olyan jól,de nem zárom ki.
Én szeplős vagyok apró gyerkőc korom óta. Az arcomon,a térdemen, a könyökömön és nyáron még a fülcimpámon is van. Nem érzem betegnek magam.
Nyilván a pigmentekkel van a "probléma", de nem kóros!
Arra kell figyelni,hogy a szeplősöknek általában érzékeny,fehér bőrük van. Szóval ha őrült sokat napoznak és nem kenik magukat,akkor hajlamosabbak lehetnek pl. bőrrákra.
Egyébként én nem tudok olyan módszerről,ami véglegesen és tutira eltüntetné a szeplőket.
A férjem egyszer azt mondta, hogy soha az életben nem tetszettek neki a szeplős lányok. 10 éve vagyunk együtt 2 gyerekünk van.
Ha igazán érdeklődik utánnad, akkor nem a szelők lesznek a mérvadók.
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Olvastatok Nick Vujicic-ról, a kezek és lábak nélkül született 31 éves férfiról? Eltörpül-e a problémánk az övé mellett?
- Kisiskolás problémák megoldása
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)