A sok használattól elvékonyodott gyapjú párnánkkal mit lehet kezdeni? (tudásbázis kérdés)
Köszönöm a gyors válaszod ,igy fogom csinálni. De sajnos nekem sincs erkélyem .-)). De azért reméljük egyszer csak megszárad .
kellemes hétvégét kívánok !
Sziasztok !
Örülök,hogy van ez a fórum . Én azt szeretném kérdezni,mivel én még nem vagyok gyakorlott . Kb 6 hónapja van garniturám . Szerintem itt lenne az ideje tisztitani,bár nem koszos ,de mégis Ti ,hogy tisztitjátok ?? Bár tudom nem igazán erről szól a fórum :-))))
Nekünk tizen-valahány párnánk van, különböző anyagokból... az összes nem ér egyet :)
Pár hete vettem kettőt, a többit bizony el kellene dobni. De befőzéskor még jó szolgálatot tesznek a gőzölőkosárban :D
Évek óta használjuk és mind a nagy párna mind a kicsi elvékonyodott. Eddig úgy aludtunk,hogy mindig vettem új kispárnát és akkor volt egy amin tudtam. De most már 3 van a fejem alatt és kényelmetlen. kidobni nem akarom nincs szívem. Mit lehet vele csinálni?
Új ágyneműt nevezetesen párnákat fogok vásárolni, ezeket meg nem igazán tudom hol tárolni helyszűke miatt.
További ajánlott fórumok:
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Fogyás elliptikus tréner használatával is
- Helyesírás használata internetezés közben
- Egészségtelen a tampon használata?