A skorpió nő (beszélgetés)
Köszi az eddigi válaszokat 1:1 :D
Nem adom fel,azt ahogyan az ember szemébe néz(néha félelmetesen beszédes),azt nem lehet feladni :)
Sziasztok!
Látom nem túl mozgalmas mostanság ez a fórum,azért kérdeznék a kedves skorpió jegyű hölgyektől,hááátha. Összehozott az élet egy ebben a jegyben született lánnyal,és számomra elég érdekes a viselkedése.Az biztos,hogy nagyon jól érzem magam a közelében,sőt,talán ennyire fesztelenül nem is igen éreztem még magam randi közben.Kedves,van humora,ugyanakkor zárkózott,és teljesen kiismerhetetlennek tűnik így 1-2 randi után.Totál kettősséget érzek benne,és nem tudom hogy pontosan mit érezzek,illetve hogy ő mit érezhet.Egyik pillanatban úgy érzem,ill. érezteti hogy minden ok,aztán megint távolságtartás.
Példa:Egyik nap randira hívtam.A válasz kicsit elutasító volt,el is könyveltem magamban,hogy akkor erről ennyit,kész,feladom.Következő nap korán reggelén üzent,hogy akkor délután összefutunk e?Érthetetlen :)
Ezek a dolgok normálisak lehetnek,vagy csak neki ilyen a személyisége?Lehet a skorpió nőket "letámadni",vagy lassú víz partot mos alapon kell hozzájuk állni?Egyébként az én jegyem vízöntő,amiről olvastam már itt negatív véleményt,de hááátha :)
Bocsi hogy ilyen hosszú lett.
Van egy nagyon nagy hibájuk a skorpióknak..
Nagyon kevés ember van,aki huzamos ideig fent tudja tartani az érdeklődésüket..
De az olyan emberrel végtelen kedvesen bánnak..
Talán annyira,mint senki más..
Ez nagyon igaz :)
De én találtam ilyen személyt :)
A skorpió nőt alig van ember,aki megérti..De aki nem érti meg,azzal nem is érdemes foglalkozni..Elég nehéz természetűek..,de csak rá kell jönni a titkukra...Ennyi az egész:))
Akkor a világ legjobb,és legszerethetőbb emberei..
Csak kevés ember van,aki ezt felfogja ésszel..
Sőt!!!!!!!!Talán szinte senki..
Pedig nagyon is egyszerű..,de vagy rájön valaki..,vagy szóra sem érdemes..
A skorpió nő egy nagy qrva. :D
Csak a farokhoz ért, de ahhoz legalább rendesen. ;)
szisztok:)
lám lám sok skorpió egy rakáson:)
képzeljétek, én 1981.11.01. hajnali 1kor születtem,:) és sztem igaz a mondás miszerint mindenkinek élete van, a skorpiónak azonban sorsa:)
tipikus vagyok sajnos/szerencsére
Nos ..... a válaszról kicsit lekéstem .... már nem vagy itt .... :o)))
Bika pasit még nem ismerek .... tudtommal .... :o))