Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » A saját vizelet tényleg eltünteti a ráncokat? fórum

A saját vizelet tényleg eltünteti a ráncokat? (tudásbázis)

1 2
febr. 3. 22:46
nem tudom, de én inkább maradok ráncos :D
febr. 3. 22:21
en egy konyvet olvastam a vizeletrol,hogy mire jo.
febr. 3. 14:52
Medveczky Ilonánál hallottam ezt először. És az aranyér kenőcsöt is. Azt jobban igaznak tartom.
41. 80ASIQ (válaszként erre: 37. - Amaunet)
febr. 3. 14:31
Egyszer próbáljátok ki a pisát.
40. Panna.33 (válaszként erre: 39. - Érdekes73)
febr. 3. 12:54

Nem az egyetlen.

Olvastam egy hozzászólást, hogy a net hozott a vizeletterápiára találatokat. Könyörgöm, a net mindenre hoz meg az ellenkezőjére is.

39. Érdekes73 (válaszként erre: 38. - Panna.33)
febr. 3. 12:40
Középkori babona :)
febr. 3. 12:36
37. Amaunet (válaszként erre: 34. - 80ASIQ)
febr. 3. 09:39
Mi kesztyűt használunk.
36. Hondásnő (válaszként erre: 33. - Józsibirka)
febr. 3. 09:34

Ja,meg pezsgőzni jár egyik bevásárló központba, utána vezet,teljes nyugalommmal.

Elég gyakran megfordult ott, ahol dolgoztam.

35. Hansika (válaszként erre: 7. - Globus)
febr. 3. 09:01
A tee is melegen jo...-))
34. 80ASIQ (válaszként erre: 1. - Marinakovacska)
febr. 3. 08:34
Nem új gyógymód. Pl. kukoricatörés előtt nagyszüleink lepisálták a kezüket és úgy mentek dolgozni. A pisa szíjasabbá teszi a bűrt.
febr. 3. 05:25
Velvet - Blogok - Medveczky Ilona bőre a pisitől szépül [link]
32. Lili44
febr. 3. 05:20
Széklet transzplantáció végeztek az egyik betegnél a kórházban sok éve. Már semmin nem csodálkozom.
febr. 2. 23:15
El, főleg ha minden este 2 decit megiszol belőle.
30. Ruslan (válaszként erre: 18. - Józsibirka)
febr. 2. 22:31
Láttam én is ilyent. Gondolom ha nincs alkohol, akkor jó lepisilni. Ha nincs kéznél semmi, például ha vágjuk a fát az erdőn, akkor vizet kell önteni a sebre. Ha van vodka, ami szokott lenni, akkor egy éles valamit bele kell mártani, hogy fertőtlenítse. Beleszúrtam a sebbe, amikor a fűrésszel megvágtam a lábam és kipiszkáltam belőle a földet. Letéptem az ingből egy darabot és bekötöttem. Aztán otthon megcsináltuk rendesen.
29. Amaunet (válaszként erre: 25. - Globus)
febr. 2. 21:56
A kozmetikai- és gyógyszeripar tényleg a sz@rból is pénzt csinál.
28. Ruslan (válaszként erre: 1. - Marinakovacska)
febr. 2. 21:38
Passz. A bőr ápolása tényleg fontos! Az agyagmaszkról és a burgonyáról hallottam. Az előbbit nyáron használom, de ez a szem környékére nem ajánlott. Ránctalanít, a bőrt fiatalítja, megöli a mérgeket. Kék agyag kell. Kettő kanál kék agyaghoz ki kell jól szorÍtani a citrom levét és annak a felét össze kell keverni vele. Kevés tejföl és méz is kell. Aztán bekened az arcot. Anyám a Drakulára jár évente és tényleg használt neki. Nekem erre nem futná, igaz nincsenek ráncaim. De csak a legjobb kozmetikusokhoz érdemes elmenni ennél, mert a képzetlenebbek belevágnak az érbe és monokli lesz. Vannak Budapesten olyan helyek, ahol eddig még nem történt panasz. Egyszer engem is elvitt oda.
febr. 2. 21:33
Van kézkrém például, aminek az alap hatóanyaga az urin. Nem újdonság ez.
25. Regin_a (válaszként erre: 1. - Marinakovacska)
febr. 2. 21:10
Régen tudott dolog ez, csak belsőleg kell alkalmazni. Érthetőbben naponta 4cL éhhomra
25. globus (válaszként erre: 24. - Amaunet)
febr. 2. 21:10

Mindent bekajálnak.

Végeredményben a trágya is tele van értékes anyagokkal. Ha lesz belőle kozmetikum, lesz vevője is.

febr. 2. 21:06

Az emberi hülyeség tényleg határtalan.

A vese egyik kiválasztó szervünk. A vizeletben kiválasztott dolgokra semmi szüksége a szervezetünknek.

febr. 2. 20:55
A csiganyálka jobb.
22. Enissa (válaszként erre: 20. - Globus)
febr. 2. 20:41
Tényleg azt hallottam, hogy a bábák bőre nagyon szép volt, és a magzatmáz volt az oka,
21. f78a5227f0 (válaszként erre: 20. - Globus)
febr. 2. 20:41
Volt valami 60x éves nő, aki állítólag 20-at letagadhatna, arra esküdött hogy azért, mert minden nap bekeni az arcát spermával. Az nem derült ki,hogy honnan szerezte :)
20. globus (válaszként erre: 17. - Enissa)
febr. 2. 20:39

Van egy mondás: ki mivel dolgozik, azzal szennyeződik.

Bár eredetileg inkább a munkahelyi szarkákra vonatkozott.

19. f78a5227f0 (válaszként erre: 1. - Marinakovacska)
febr. 2. 20:34
Már értem a pisiszex fétist! Valójában ránctalanító kezelés 😀
febr. 2. 20:27

Télleg egyik tag mikór elvágta a kicsit a lábába belekapott a fűrész, lepisilte a sebet!

Bocsánat, de igy vólt,

(*Aztán kapott kötszert, fertőtlenítőt, stb..)

17. Enissa (válaszként erre: 1. - Marinakovacska)
febr. 2. 20:25
Testi munkások a spermára esküsznek, hogy tele vitaminnal, a régi bábák, a magzatmázra.
16. Pulcsis (válaszként erre: 14. - Anyagi)
febr. 2. 20:23
Miért, ha Te elképzeled hogy megiszod, málna szörp ízére asszociálsz? Ja bocs 🤣
15. michelle.r (válaszként erre: 4. - Pulcsis)
febr. 2. 20:20
Honnan tudod, hogy borzalmas az utóíze? 😂😂😂
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook