A saját vizelet tényleg eltünteti a ráncokat? (tudásbázis)
nem tudom, de én inkább maradok ráncos :D
en egy konyvet olvastam a vizeletrol,hogy mire jo.
Medveczky Ilonánál hallottam ezt először. És az aranyér kenőcsöt is. Azt jobban igaznak tartom.
Egyszer próbáljátok ki a pisát.
Nem az egyetlen.
Olvastam egy hozzászólást, hogy a net hozott a vizeletterápiára találatokat. Könyörgöm, a net mindenre hoz meg az ellenkezőjére is.
Ja,meg pezsgőzni jár egyik bevásárló központba, utána vezet,teljes nyugalommmal.
Elég gyakran megfordult ott, ahol dolgoztam.
A tee is melegen jo...-))
Nem új gyógymód. Pl. kukoricatörés előtt nagyszüleink lepisálták a kezüket és úgy mentek dolgozni. A pisa szíjasabbá teszi a bűrt.
Velvet - Blogok - Medveczky Ilona bőre a pisitől szépül
[link]
Széklet transzplantáció végeztek az egyik betegnél a kórházban sok éve. Már semmin nem csodálkozom.
El, főleg ha minden este 2 decit megiszol belőle.
Láttam én is ilyent. Gondolom ha nincs alkohol, akkor jó lepisilni. Ha nincs kéznél semmi, például ha vágjuk a fát az erdőn, akkor vizet kell önteni a sebre. Ha van vodka, ami szokott lenni, akkor egy éles valamit bele kell mártani, hogy fertőtlenítse. Beleszúrtam a sebbe, amikor a fűrésszel megvágtam a lábam és kipiszkáltam belőle a földet. Letéptem az ingből egy darabot és bekötöttem. Aztán otthon megcsináltuk rendesen.
A kozmetikai- és gyógyszeripar tényleg a sz@rból is pénzt csinál.
Passz. A bőr ápolása tényleg fontos! Az agyagmaszkról és a burgonyáról hallottam. Az előbbit nyáron használom, de ez a szem környékére nem ajánlott. Ránctalanít, a bőrt fiatalítja, megöli a mérgeket. Kék agyag kell. Kettő kanál kék agyaghoz ki kell jól szorÍtani a citrom levét és annak a felét össze kell keverni vele. Kevés tejföl és méz is kell. Aztán bekened az arcot. Anyám a Drakulára jár évente és tényleg használt neki. Nekem erre nem futná, igaz nincsenek ráncaim. De csak a legjobb kozmetikusokhoz érdemes elmenni ennél, mert a képzetlenebbek belevágnak az érbe és monokli lesz. Vannak Budapesten olyan helyek, ahol eddig még nem történt panasz. Egyszer engem is elvitt oda.
Van kézkrém például, aminek az alap hatóanyaga az urin. Nem újdonság ez.
Régen tudott dolog ez, csak belsőleg kell alkalmazni. Érthetőbben naponta 4cL éhhomra
Mindent bekajálnak.
Végeredményben a trágya is tele van értékes anyagokkal. Ha lesz belőle kozmetikum, lesz vevője is.
Az emberi hülyeség tényleg határtalan.
A vese egyik kiválasztó szervünk. A vizeletben kiválasztott dolgokra semmi szüksége a szervezetünknek.
Tényleg azt hallottam, hogy a bábák bőre nagyon szép volt, és a magzatmáz volt az oka,
Volt valami 60x éves nő, aki állítólag 20-at letagadhatna, arra esküdött hogy azért, mert minden nap bekeni az arcát spermával. Az nem derült ki,hogy honnan szerezte :)
Van egy mondás: ki mivel dolgozik, azzal szennyeződik.
Bár eredetileg inkább a munkahelyi szarkákra vonatkozott.
Már értem a pisiszex fétist! Valójában ránctalanító kezelés 😀
Télleg egyik tag mikór elvágta a kicsit a lábába belekapott a fűrész, lepisilte a sebet!
Bocsánat, de igy vólt,
(*Aztán kapott kötszert, fertőtlenítőt, stb..)
Testi munkások a spermára esküsznek, hogy tele vitaminnal, a régi bábák, a magzatmázra.
Miért, ha Te elképzeled hogy megiszod, málna szörp ízére asszociálsz? Ja bocs 🤣
Honnan tudod, hogy borzalmas az utóíze? 😂😂😂
További ajánlott fórumok: