A rokonom normális? (beszélgetés)
Túl sokat és gyakran "súrlódsz" a kutyához.
Biztos nagyon szereted ezt az állatot. (az egyiket..)
Az ő kutyája nem haldoklik.
Én tiszteletben tartottam,nem is játszottam a kutyával ,hogy ne mozogjon miattam.De az ,hogy éppen,hogy hozzáérek a kutyához és vádaskodik...az életbe nem akarom ezt megbeszélni vele!Így ilyen agresszíven nem viselkedünk.
Gondolom imádja a kutyáját, és csak ő tudhatja, mennyit idegeskedett, aggódott a blöki betegsége miatt.
Nekem is volt időszakom, amikor csak a haldokló cicám állapota érdekelt, szinte zombi voltam, nem aludtam, minden pillanatát figyeltem. Senkit nem hívtam fel magamhoz, nehogy a cica ijedtsége rontson az állapotán. Szóval, ha a srác is pont ebben van benne, akkor megértem, hogy még egy finom súrlódástól is félti. Ezt neked tiszteletben kellett volna tartani és odafigyelni, hogy ne is kerülj a kutya közelébe.
Ha a beteg cicámra anno azt mondta volna vki hogy kib.ott, hát nekem is elgurult volna a gyógyszerem.
Másrészről egyáltalán nem szokványos ez az agresszív reakció. Valamivel már biztos szúrtad a szemét vagy iszonyatosan kivan idegileg. Szerintem pár hét és úgyis megbeszélitek.
Ha az mentség, hogy valaki valamit mérgében tesz, akkor a kutya gazdájának tette sem elítélendő, hiszen ő is mérgében cselekedett.
De én csak arra akartam utalni, az nem járja, hogy bizonyos jogokat megköveltelünk anélkül, hogy a hozzá kapcsolódó kötelezettségeket nem vállaljuk. De ez a történet szempontjából lényegtelen.
További ajánlott fórumok:
- Miért akarja minden rokonom annyira, hogy bepasizzak?
- A rokonom rám akar erőltetni egy pasit, de én nem szeretném.
- Halálom után, ha nincs közeli rokonom, ki juthat be a lakásomba?
- Adjak kölcsön rokonomnak pénzt, ha feltételezhetően drogra költi?
- Ma fogtam a kezembe egy Maine Coon macskát. Rokonomé. Csak...
- Hogyan tudatosítsam a rokonomban, hogy nem hívtam meg az esküvőre?