Adjak kölcsön rokonomnak pénzt, ha feltételezhetően drogra költi? (beszélgetés)
Mondjuk ha en nem drogoznek, es valaki megvadolna, en is besertodnek :-)
A leszbizest meg fel sem kellene hozni ellene.
Ettol fuggetlenul a te penzed, es jogod van eldonteni, hogy adsz-e belole valakinek vagy sem.
Ugyhogy akarhogy is cselekszel, helyesen teszed!
Itt vagyok.Végül nem adtam,és mikor megemlítettem neki,hogy miért még ő volt besértődve
Olyat is meg tudtam,hogy a lakótársával lezbiskednek,és úgy alszik hogy a bor az ágya mellett van.
Nos most ebből mi az igaz,és mi nem nem tudom.Tesójának megírtam mindent,de nem válaszolt rá biztos nem hitt nekem.Ez van
Ezt te komolyan kérdezed?
Mindenem megáll!
Így igaz.
Hol van a fórumindító?
Nem is értem: miért kellett átírni az eredeti kérdést? A kiíró még csak halványan gyanakodott, időközben derült ki a bizonyosság.
Szerintem unatkozott egy moderátor. :D
drogozik+dolgozik=drogra kell a pénzt.
Ez a logika nekem magas.
Akkor már inkább:
szombat van+ speed árfolyam= drogra kell a pénz :P
"Bnőjével is beszéltem, aki azt kérdezte tőlem, hogy nem e tudok vkit aki speed-et vesz. "
Továbbra sem értem ennek mi köze a dologhoz? Tehát a csaj díler, és rajtad keresztül akar eladni? Mert számomra ennek ez az értelme. De úgysem kapok választ, mint ahogy eddig sem. :-)
Én is így gondolom, és újlány javaslatát támogatom, egyszer odaadnám a 3ezret, aztán meglátjuk.
Nekem nagyon furcsa lenne a másnak bevásárlás, mert két kb. felnőttről lehet szó (gondolom), akik nem nagyon ismerik egymást. Honnan tudnák, hogy mit szokott enni a másik vagy hogy mi van otthon a másiknak? Mondjuk kap egy kiló lisztet, de az úgyis van otthon, kap tejet, a paradicsom konzervet meg mondjuk nem szereti, és akkor marhára ki van a vízből :/
Felejtsd el a kérést!
És nem a pénz, hanem az elv miatt. Tuti, hogy nem kajára kell. Ha meg nincs rá pénze, szokjon le a cigiről. (Ezt persze könnyen mondom én, aki soha nem dohányoztam.)
Vagy 20 éve az egyik köztudottan alkoholista szomszédom kért "kölcsön" 500 ft-ot, mondván, hogy nincs pénze ennivalóra. Mondtam, hogy sajnos nem tudok adni, de nagyon szívesen készítek neki néhány szendvicset. Köszönte, de nem kérte.
Szóval ez így működik.
Nővére Amerikában,ígéri h viszi,vagy haza jön,de még semmi
Anyukája a nagy nénikém meghalt,apukája meg eldobta magától az új nőért.
További ajánlott fórumok:
- Mik a feltételei egy kisbaba örökbefogadásának? Hova kell fordulni?
- Önbizalom - feltételes vagy feltétlen?
- Turkáló nyitás feltételei
- Művi meddővé tétel aktuális feltételei
- Lehet-e magántanuló a gyermekem általános iskolában? Mik a feltételek ehhez?
- Valaki közületek vett már igénybe osztrák személyi kölcsönt fedezet nélkülit? Mik a feltételek? Hol lehet intézkedni?