A renitens (beszélgetés)
Paula és Paulina
Hosszú út hazáig
Ha szólít a szív
Lassie
Űrgammák
Gyilkos sorok
Gyilkos körök
A Dadus
Mike és Molli
Életem értelmei
Jóbarátok
Két pasi meg egy kicsi
Szívek doktora
Kisváros
Éretlenek
Életképek
Helló doki
Keresztanyu
Drága örökösök
Korhatáros szerelem
Szeret, nem szeret
Vészhelyzet
A Grace klinika
Borostyán
Első csók
Második csók
Helen és a fiúk
Kalandos nyár
Kalandos nyár Párizsban
Robbie a fóka
Charley, majom a családban
Hegyi doktor
Hegyi doktor újra rendel
Evtizedek óta trendi a trallalla beszéd, ettől elviselhetetlen az összes kereskedelmi rádió is. Random módra felviszik valahova a hangsúlyt, aztán nyihaha nyerítés, azt sem tudni, most kérdezett-e vagy kijelentett valamit. Egy mondaton belül három magánhangzót megnyom, aztán 5 szót összehadar, legszívesebben fejbe kólintanám.
Híradóban van olyan hírolvasó nő, orrhangon fuldokolva olvas, neki szólni kéne, hogy álljon meg levegőt venni.
Szerencsére szűk környezetben nincs ilyen, mások nem lényegesek.
Csak hozzáfűztem egy meglátást a tiédhez, ha már elém került.
Miért éppen Alaszka?
Váratlan utazás
Dallas
Savannah
Öreglányok
Pusszantalak drágám
Egyről a kettőre
Bír-lak
Szerelmek Saint Trapezban
Homok titkai
Topmodell
Gazdagok és szépek
Szomszédok
Família KFT
Barátok közt
Tuti gimi
Szívtipró gimi
Rex felügyelő
Alex felügyelő
Marina
Árva angyal
Hazatalálsz
Derek a fenegyerek
Ally Megbyll
Dawson és a haverok
Angyalbőrben így egybe. Azt jelenti, hogy katonaruhában. Maga a film is a katonaságról szólt, még akkor is, ha tele volt túlzásokkal.
De lehet az én tudásom hiányos és létezik olyan sorozat is, hogy Angyal bőrben. Gondolom ennek a téli változata pedig, hogy Angyal szőrben.
Argentint sosem néztem, de dél koreait igen. Van köztük hihetetlenül izgalmas is, de a többségét csak arra használom, hogy közben pihenek és tervezgetek. Szóval olyan nagyon nem kell rájuk odafigyelni.
Anyukám nézegette az argentinokat, de ő multitasking üzemben. Ez azt jelentette, hogy nézi a filmet, közben olvas valami regényt, miközben köt, vagy horgol és hüttyög. Ez azt jelentette, hogy dudorászik.
A magyar sorozatok közt nem igazán találtam olyat, ami különösebben lekötött volna. Sima filmekből azért van egy pár jó. Nejem, nőm, csajom, Megdönteni Hajnal Timeát, Controll, stb.
Meg van egy amerikai sorozat, de nem emlékszem a címére. Valami Galager volt a családapa, aki nem dolgozott, de egész nap a kocsmában volt, aztán volt 4, vagy 5 gyereke és a jellemző a hihetetlen összetartásuk volt. Szép példája volt, hogy mindneki fontos. Volt vagy 30 részes. Talán a Sorozatbaráton volt.
De az Oppenheimer is telitalálat.
"Külföldiek közül talán a Columbo.."
Na, én így vagyok a Gyilkos elmékkel.
Futottak még:
Dr .Csont
Dr.House
Jóbarátok
Született feleségek
Csillagkapu 😊
Régebben néztem ezeket a argentín szappanoperákat :
Édes dundi Valentina
Csacska angyal
Lalola
Csapdába csalva
Családi titkok
Angyal bőrben
Szomszédok
Kisváros
Jim szerint a világ
Anyák gyöngye
Két pasi meg egy kicsi
Rengeteg a magyar sorozat, de a legtöbb sajnos gagyi. Semmirő sem szólnak, csak húzzák őket, mint a rétest. Ilyen pl a Mi kis falunk, vagy a Szomszéd tehene, de a Hazatalálsz sem sokkal jobb. Pedig mindegyik sorozatban nagyon jó színészek és színésznők játszanak.
A szóban forgó sorozatot még nem láttam, valószínű majd egyszerre megnézem az összes részét, ha az első két rész leköt.
Nekem az elmúlt években készült sorozatok közül ami igazán tetszett az Aranyélet, a Válótársak, A tanár, az Apatigris illetve a Mellékhatás volt ami bejött. Az Aranyélet a Válótársak és a Mellékhatás különösen jó volt.
Külföldiek közül talán a Columbo, ami leginkább leköt. Csak sajnos majdnem minden kereskedelmi tv azt játssza, így lassan kívülről tudom az összes sorozat szövegét. :)
A renitens tetszik.
A többit nem nézem. (A Derrick gyerekkorom sorozata, Don Matteot épp Terence Hill miatt nem nézem, a többi felsorolttól a hideg is kiráz. :D)
Tényleg: mi is volt a kérdés?
Igen!
Mi a kérdés????
Nekem nagyon tetszik ez az új krimisorozat már az első 5 részt is láttam , Gáspár Kata nagyon jót alakít benne . Tisztára olyan mint Jessica Fletcher a Gyilkos sorokból csak fiatalabb kiadásban és azért a 160-as IQ nem semmi. Szóval nagyon jó sorozat én amúgy is sorozat függő vagyok
Férjek gyöngye
Egy kapcsolat szabályai
A mi kis falunk
Kísértetek
Derrick
Don Matteo
Gyilkos sorok...stb