A rendőrség kitudja deríteni, hogy a feltört Facebook fiókomról ki írogat? (tudásbázis)
Nem értek hozzá
Google "hack a web site" vagy "weblap feltörése"
Bank esetén nem a fiókot törik a profik, hanem adminisztrátori jogokat szereznek a weblap és az adatbázis felett
"Hack Unix"
Ez után onnan és oda utalnak ahova akarnak
Ehhez már nagyon profinak kell lenni, szomszéd Pistike nem jácc
Vagy vírus is lehet...
Azért ne rohanj rögtön a rendőrségre, topiknyitó.
Majd térjünk rá később, viccböl kipróbáljuk
Bele kell merülnöm az újboli a használatába
Max elküldetem magamnak valamely rendszerfájlodat ,zenéltetek egyet a pc-ddel vagy kiiratok egy üdvözletet
:)
Különösen ha sms kód jön a telefonomra?
Nem hinném!
Ha meghekkeli a bank honlapját, talán, de azoknak komolyabb védelme van, minthogy egy jó "hozzártő" feltörje
Elég az emilcim is hozzá!
régebben a saját gépemen, emilcímeimen keresztül játszadoztam vele
Ha meg minden emil vagy gyanus emil megnézése nélkül mozog a kurzor, az nem jelent hogy valaki benn van a gépben, ilyen van
Ha kattingat, akkor tényleg kotorászik valaki
de nem hinném hogy ha feltörés akkor az látszik is
Tegnap egyszercsak megnyilt jópár ablak és eltünt a kurzorom
Ujrainditottam és minden rendben
Ilyen keveredések vannak
Az, hogy korrekt, vagy nem, más dolog. Persze ,hogy nem volt az. De nem is feltörés volt.
Egy normál felhasználó nem tudja feltörni, csak ha tudja a jelszót. Ahhoz, hogy valaki a jelszó, és emilcím tudása nélkül feltörjön valamit, ahhoz már tudás kell, de azzal meg nem sokan rendelkeznek.
hát, ha az emilt tudja, akkor annak a jelszavát is tudnia kellett, hogy "feltörje", és új jelszót kért.
Tehát ez megint nem feltörés.
Ezért kell olyan jelszót adni, amit nem találnak ki könnyen. Sok betű, kis és nagy betűk persze, és szám is legyen benne, lehetőleg a betűk között.
vannak ilyen emberkék akik szeretnek eljátszani az illető idegeivel,
nemrég a face csinált velem olyat hogy kilukadtam oda hogy kéri a telefonszámomat hogy küld rá kódot, oké megadtam neki nagy hezitálással pedig nem akartam megadni, de aztán megadtam, vártam a kódót, aztán mire megkaptam a kódót nem tudtam beírni meg közbe felhívtak persze angolul vagy németül, kuma szót nem értettem belőle, aztán megen lekértem a kódot ugyanazt küldte el és aztán jó lett tiszta bolondok ezek
További ajánlott fórumok:
- Húsvéti ünnepek alatt el tudok menni a rendőrségre feljelentést tenni személyesen?
- Szerintetek zavar egy férfit, ha a párja a rendőrségen van tucatnyi férfi között, tőle távol?
- Segítsetek légyszi! Rendőrségi ügyben!!!
- Gyámhivatali határozat végrehajtása rendőrségi segítséggel! Hogyan zajlik?
- Van esély biciklit rendőrségi úton visszaszerezni?
- Kérhetek azonnali traffipax kihelyezést a rendőrségtől?