A Rák férfi valódi jelleme (beszélgetés)
Volt benne sajnos nekem is részem sajnos!
Nagyon rossz csalodni!!
Mi tortént azután,elmondod?Ő is Rák volt gondolom!
Neked mi a csillagjegyed?
Hát ez tényleg érdekes:)
Mi mind 3an nagyon sokat beszélünk.Nem feltetlen jó ám ez sem:-D
Én az aszcendenst nem is tudom, hogy kell számolni még magamnál se.
Nem tudja ezt valaki esetleg?Mostmár érdekelne:)
Igen ezekkel én is kiegészíteném amiket írtam:
nagyon sokat beszélnek(mondjuk én is)és a humor is igaz rájuk.
Szia!
Én 2 rákkal élek együtt.
Egyik a párom a másik a fiam és én is rák vagyok.1 héten születtünk.
Igen valóban így van ahogy írod.
Romantikus,hűséges és családszeretô, DE ember legyen a talpán aki azt a borzalmas hangulatingadozást tudja kezelni ami egy rák jegyre jellemző.Sajnos ez elrontja azt a 3 pozitívat.Legalább is részemről biztosan.
A fiam se egy könnyű természet már most pedig csak 7éves.
A rák nőre viszont nem tudom mi a jellemző, de pl én nem vagyok romantikus és a hangulatingadozás se jellemző.
Azokat a horoszkopokat en el se olvasom.Valaki a hasara ut,es irkal,kinek milyen napja lesz...bulvarsajto..
Nem is az asztrologia igazsagarol akartam volna forumot nyitni...
Hanem Rak jegyu ferfi tulajdonsagairol.
Azt is tudom,h sok minden befolyasolja,az ascendens,stb.
Nem azt irtam.
Csak feltettem egy kerdest,a Rak jegyu ferfiakkal kapcsolatban.
Nem szeretnek vitat,de nem tudom,ha nincs velemenyed,tapasztalatod Rak ferfirol,miert kezdesz kotozkodni...
Nem azon van a hangsuly most,hogy ki hisz a horoszkopban,a csillagjegyek jellemzeseben...
Az ember jellemét nem az határozza meg, hogy melyik hónapban született.
Ne legyünk már ilyen naivak, hiszékenyek!
Az én apukám a legkiralyabb király (én meg kiralylany vagyok). Vagyis a rák férfiak ilyenek :D
Ha ez ilyen egyszerű lenne...
Nőként lehet más,én is az vagyok,es igaz a jellemzes ram is..
De engem most a Rak jegyu ferfi jelleme erdekelne.
Akiket en ismerek.Az egyik pasi,koran meghazasodott,lettek gyerekei.De tobbet volt a kocsmaban,es horgaszott,mint otthon volt.Sertodekeny,tul udvariad idegenekkel,es nem huseges.
Egy masik,soha nem nosult meg,még baratnoje is alig volt,gyerekei se lettek.Maganak valo,mogorva,csendes ember.
Én igen, ezt tapasztaltam, de az aszcendens is nagyban befolyásolja.
Én pl. rák nő vagyok, a tipikus rák nő. Romantikus, családszerető, hűséges, balfasz.
Totál az ellentétét tapasztaltam. Csapongó, komolytalan, örökgyerek, nem vállal felelősséget a tetteiért, lusta, introvertált, magának való.
Attól még más rák jegyű lehet másmilyen, nem sokat jelent a horoszkóp.
További ajánlott fórumok:
- Ha egy szóval kellene jellemezni az életed ebben a pillanatban......
- Milyen színnel jellemeznéd most a hangulatodat?
- Gyűjtsünk össze egy topikba híres embereket /tudós, felfedező, író, stb. Szül.év, hely, jellemezd pár szóval/.
- Melyik három színnel tudnád leginkább jellemezni magad? Melyikből van a legtöbb a környezetedben, holmijaidban?
- Hogyan jellemeznéd a pasidat?
- Ha úgy jellemeznél egy embert, hogy "EGYSZERŰ" akkor mire gondolsz? Mi / milyen viselkedés számít egyszerűnek?